Objavljeno: avg 04 2019 07:16

Diferencijalni termostat

Din

Objavljeno: avg 04 07:16
Pregleda: 32
Diferencijelni termostat je elektronski uredjaj koji je pretežno namenjen za uprevljanje solarnim sistemom koji skladišti toplu vodu za sanitarne potrebe (kolektor-bojler a može i kotao-bojler).
Poseduje dve poluprovodničke sonde tipa KTY 81-210 (jedna za kolektor a druga za bojler). Senzor kolektora je smeštena u metalnu kapsulu fi 8mm. Sonde se isporučuju sa kablom duzine 1,5m. Mogu se produžiti po potrebi licnastim kablom 2x0,75mm (do 25m po sondi a sa prepodešavanjem i duže). Uredjaj je ispitan i unapred podešen na diferencijalnu razliku od 3 do 5C. Dovoljno je da ga povežete i pustite u rad bez potrebe za održavanjem. Po Vašoj potrebi, a na osnovu uputstva, moguće je da sami podesite diferencijalnu razliku kolektora i bojlera. Relejni izlaz kontroliše rad pumpe za vodu i elekektro ventil, snage do 8A. Isporučuje se sa dve sonde i detaljnim uputstvom. Uredjaj poseduje mehaničku zaštitu od strujnog udara (zaštita dece). Način montaže: tiplovima na zid ili u razvodnu kutiju. Isporuka PostExpress na kućnu adresu (samo za Srbiju). Porudžbine na 0638680294 ili na e-mail [email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
32
0638680294

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija