Objavljeno: mar 01 2020 11:33

LED Galaksijski tocak

Din

Objavljeno: mar 01 11:33
Pregleda: 11
LED Galaksijski tocak je 360˚ svetlosna sprava koja stvara neverovatnu svetlost koja se bukvalno pomeraju u ritmu vaše zabave! Aktiviranje zvuka znači da sve što igrate, LED Galaksijski tocak će reagovati na njega. Samo ga postavite na bilo koju ravnu površinu, vodoravno ili vertikalno zahvaljujući različitim opcijama ugradnje, a njegovih 48 super svetlih LED dioda projektovaće zaslepljujući točak višeslojne pokretne svetlosti u svakom pravcu. Sada svoj zid, pod, plafon, sto ili prozor možete pretvoriti u diskoteku.
Sa samo jednostavnim, jednim priključkom ili čak USB kablom koji je priključen na laptop, računar ili tablet, imaćete instant disko lampicu za zabavu koja zapravo pleše u ritmu muzike koju puštate. Za razliku od normalnih svetla za zabavu koja su ili statična, samo uključena ili isključena ili imaju oblik svetla koji nije sinhronizovan sa muzikom, senzor aktiviran zvukom znači da se tempo, ritam i ritam vaše muzike kopiraju u svetlu pokaži da dobiješ. LED Galaksijski tocak pomiče se kroz devet odvojenih obrazaca osvetljenja kako bi vam svaki put pružio zaista jedinstveni disco party efekat. I to nije samo muzika, LED Galaksijski tocak će takođe reagovati na vokalne ili perkusijske zvukove poput govora i pljeskanja rukama.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11
0640104558

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija