Objavljeno: okt 24 2018 10:41

Tajmeri za ta pec

Din

Objavljeno: okt 24 10:41
Pregleda: 84
Automatizacija TA peći, kaljeve peći itd.
Monofazni i trofazni tajmeri za TA i druge  peći snage do 7kw.

Ušteda el. energije na TA peći pomoću tajmera se dobija tako što na tajmeru podesite vreme paljenja i gašenja TA peći, obično se namesti noću od 00-08h po jeftinijoj tarifi(4 puta je jeftinija nego preko dana), uključite TA peć u uređaj, a uređaj uključite u utičnicu na zidu.

Svake noći uređaj se uključuje u zadato vreme, tako da vi više nemate obavezu uključivanja peći ali u koliko postoji potreba za dogrejavanjem peći preko dana, peć se uključi jednostavnim prekidačem na tajmeru. Sat namerno nije ugradjen u kutiju da bi vi  sami mogli da ga zamenite u slucaju kvara ili da možete zameniti,   u koliko postoji potreba, običan sat digitalnim i obrnuto.

Ono što nas izdvaja od drugih pored izdvojenog sata jeste i termo presek koji se pravi unutar kutije i silikonski kablovi koji se postavljaju u uredjaj.

Rukovanje je lako i  jednostavno. Na satu postoje mali crni dugmići  sa spoljne strane brojeva  koje gurnete na dole da bi zadali vremenski period  koliko će tajmer biti uključen, a trenutno  vreme podesite okretanjem kruga do crnog trougla  u smeru strelice koja se nalazi na sredini sata. Sa strane je prekidač koji služi da tajmer upalite ili podesite na vremensko paljenje-gašenje. Na taj način je sve podešeno i peć može samostalno da radi.  

Tajmer funkcioniše tako što se vaš uredjaj napaja preko sklopke koja može da izdrži 7-7,5kw (sklopke koje ugradjujemo) i sva struja ide preko sklopke (kontaktora), a vremenski starteri samo pokreću sklopku i za to im je potrebno jako malo energije.
Na ovaj način nema opterecenja instalacije i ne može da dodje do havarije kao npr u slučajevima kada imate monofazne TA peći i jednostavno ih uključite u vremenske startere  (plava slika)  te na taj način dodje do grejanja ili topljenja istih jer nisu predvidjeni za velika opterećenja.

Cena trofaznog tajmera je 3800din, a monofaznog 3300 din bez startera-sata koji je prikazan na slici. Cena ovakvog startera-sata (plava slika)  je 500din. U koliko vam uredjaj ne odgovara vratite nam ga u roku od pet dana i vratićemo vam novac.
Vec nekoliko godina proizvodimo tajmere (datumi se vide na slikama i nasem blogu) i imamo veliki broj zadovoljnih korisnika.

Šaljemo Bex-om.

Vise na:       tajmeri. blogspot. com

Potrazite I video pod istim naslovom
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
84
+381-638254969

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija