Objavljeno: nov 22 2021 09:41

Pretvarac napona invertor/sa 12v-220v

EUR

Objavljeno: nov 22 09:41
Pregleda: 82
Lozite i grejte se, cak i kada nemate struju, bezbedno, pouzdano i sigurno, . . . ORIGINALAN AUTOMATSKI UREDJAJ/STA RADITI, KADA NEMATE STRUJU? IMA RESENJA/ PRETVARAC SA PUNJACEM/DOSTAVA NA ADRESU KUPCA, U ROKU 24h, PLACANJE PRILIKOM PREUZIMANJA! spremno docekajte zimu i rIstrikcije struje! NAJKVALITETNIJI I NAJPOUZDANIJI AUTOMATSKI INVERTORI(pretvaraci)napona, sa ugradjenim punjacima za akumulator, jacine od
MODELI MC 200:
200W-cena-80eu,
500W-cena-100eu(na slici-plavi)
MODEL 200B-105eu-Sa akumulatorskom baterijom u sebi,obzbedjuje autonomiju od 3 do 6h-NOVO!
BESPLATNA DOSTAVA!

Pri nestanku struje, automatski se aktivira i struju sa akumulatora 12V pretvaraju u naizmenicnu-220V, PUMPE ILI DRUGI UREDJAJI I DALJE NASTAVLJAJU SA RADOM, BEZ PREKIDA. . . recimo cirkulacione pumpe za etazno grejanje"izbegnite havariju od pregrevanja kotla" PUMPE i dalje ne smetano rade sve dok ne dodje struja, a onda se invertor automatski preusmerava na punjenje akumulatora sa koga je do malopre uzimao i pretvarao struju, tako da je akumulator pun a sistem spreman do sledeceg nestanka struje. POSEDUJE I ZASTITU OD TOTALNOG PRAZNJENJA AKUMULATORA ILI PREPUNJAVANJA. . . mogucnost rada od 3 do 5 sati NA AKUMUL. OD 55Amh, sto jaci, to je duzi rad. . . moguce je prikljuciti, TV, SAT RECIVER, DVD, RADIO, SIJALICE, RACUNAR, KASE, . . . i druge, potrosace slicne potrosnje.

Moze Vam sluziti i kao punjac za akumulator vaseg vozila.
ZA CIRKULACIONE PUMPE EG-OBEZBEDJUJE SIGURAN I NESMETANI RAD ETAZNOG GREJANJA, kao i ostale uredjaje, kompjutere, fiskalne kase, TV i sl. . .

NAPRAVITE DOBAR IZBOR/OBEZBEDITE SEBI KONSTANTNO NAPAJANJE

NOVO! GARANCIJA(2 god)! LICNO PREUZIMANJE ILI SLANJE BRZOM POSTOM/DOSTAVA U ROKU 24h NA ADRESU,BESPLATNO,NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE-Narudzbine i radno vreme od 08-22h .tel. 061/18-17-946 za pozive iz inostranstva tel. +381611817946
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
82

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija