Objavljeno: feb 02 2023 04:04

VENTING Inverter klima VSAFBU-12HRDM8

Din

Objavljeno: feb 02 04:04
Pregleda: 11
Račun uz svaki kupljeni proizvod. Garancija 3+2 godine

Jedna od ključnih funkcija ovog uređaja je njegov ugrađeni filter vazduha, koji pomaže da se uklone prašina, pelud i druge nečistoće iz vazduha, osiguravajući da je vazduh u vašoj sobi čist i svež. Uređaj takođe dolazi sa daljinskim upravljačem, tako da možete lako podesiti temperaturu i podešavanja sa bilo koje tačke u sobi.



Kapacitet grejanja : 4.2 kW
Kapacitet hlađenja : 4.1 kW
SCOP : 4
SEER : 6.1
Energetska klasa : A++
Opseg rada : -15 do 50 ° C
Freon : R32


Klima uređaj VENTING VSAFBU-12HRDM8 je inverterski model koji se koristi za hlađenje i grejanje prostorija od 30 do 60m². Ovaj uređaj ima funkciju automatskog čišćenja filtra, kao i mogućnost podešavanja temperature preko daljinskog upravljača ili aplikacije. On takođe ima funkciju "Follow Me" koja omogućava da se temperatura podešava prema temperaturi okoline u kojoj se nalazi daljinski upravljač. Uređaj ima i funkciju automatskog odabira načina rada, što znači da će automatski odabrati najpogodniji način rada (hlađenje ili grejanje) u zavisnosti od temperature okoline. Pored toga, VSAFBU-12HRDM8 ima i funkciju "Auto Restart" koja omogućava da se uređaj automatski ponovo pokrene nakon prekida napajanja, kao i funkciju "Sleep" koja omogućava da se uređaj automatski prilagodi potrebama korisnika tokom noći. Uređaj je dizajniran sa energetskim efikasnošću klase A++/A+ i ima mogućnost povezivanja sa WiFi-jem, omogućavajući kontrolu i podešavanje temperature putem aplikacije. Mogućnost zaključavanja daljinskog upravljača, zaštitu od pregrevanja i zaštitu od preopterećenja. Ovaj uređaj je pogodan za prostore do 60m². Ukratko, VENTING VSAFBU-12HRDM8 je energetski efikasan i fleksibilan klima uređaj sa mnogim funkcijama koje olakšavaju korišćenje i pružaju dodatnu udobnost.



Termo. rs

Račun i garancija za svaki kupljeni proizvod

KONTAKT: 065/ 271-42-62

Ukoliko želite poručiti, slobodno pozovite ili ostavite sledeće podatke:

Ime i prezime
Ulicu i broj
Grad i poštanski broj
Kontakt telefon
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija