Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Etazna pec za centralno grejanje TERMO IN MBS

0 Din

Oglas preduzeća Prodaje se od: Expont 23 jun 16:18 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Primena peći za etažno grejanje TERMO IN - MBS

Izrđena je od kotlovskog lima sa estetskim detaljima od dekorativnog kamena sive boje. Predviđena je za ugradnju na otvorene sisteme grejanja ili na zatvorene sisteme uz obaveznu termičku zaštitu preko termozaštitnog ventila.

Konstrukcija peći za etažno grejanje TERMO IN - MBS

Veliko ložište omogućava autonomiju u radu u dužem vremenskom periodu. Na prednjim vratima nalazi se staklo sa otpornošću na visoke temperature i sa samočišćenjem sto omogućava da se uživa u toplini plamena.

Expont
Expont je preduzeće iz Beograda specijalizovano za promet opreme za grejanje i vodovod, osnovano 1992. godine. U sastavu privrednog društva Expont je proizvodno preduzeće MIP Livnica - Ćuprija, koje pored livenja i obrade odlivaka od sivog i čeličnog liva proizvodi ravno zaporne ventile, nepovratne ventile, loptaste ventile, leptir ventile, prirubnice, kondenz lonce, ventil sigurnosti, hvatač nečistoće, odbojne klapne, usisne korpe i dr. Preduzeće preko svoje veleprodaje snabdeva trgovine, više od 700 instalaterskih preduzeća, od toplotne podstanice, primara i sekundara, preko cevnog razvoda pa sve do kućnih instalacija grejanja i vodovoda. Roba se isporučuje uz validan atest i garanciju, u šta su se uverile JKP Beogradske, Novosadske i ostale toplane, TE Kolubara, Kostolac i Obrenovac. Naš prioritet su mnogobrojni izvođači termo - tehničkih i vodovodnih instalacija, uz koje se preduzeće razvilo i napredovalo na srpskom tržištu. Za dugogodišnje saradnike kao i nove a korektne saradnike naše preduzeće je uvek spremno da u najkraćem roku, uz dobre cene kao i posebne rabatne skale dopremi opremu na gradilište. Maloprodaja je novost u okviru preduzeća Expont. Potencijalnim kupcima savetujemo da posebno obrate pažnju na popularne cene radijatora, kotlova, cevi i popuste koje dajemo. Na kompletnu specifikaciju grejanja ili vodovoda pored popusta imate i obezbeđen besplatan prevoz.
Posetite našu prodavnicu
Smederevski Put 16 Prikaži na mapi
0113477170
https://www.expont.rs

http://www.grejanje-expont.rs/

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija