Objavljeno: okt 24 2021 04:38

Moulinex Y78 - Micro + Grill - Extra!

Din

Objavljeno: okt 24 04:38
Pregleda: 22
Krem Bela DIGITALNA KOMBINOVANA mikrotalasna (micro + grill) RENOMIRANOG PROIZVODJACA - MOULINEX Y78 - Testirana DUZE VREME i 100% ISPRAVNA! ! !
Mikrotalasna je Polovna i kao takva ima neznatne tragove upotrebe i "putovanja" do nas, ali je generalno u ODLICNOM stanju! ! !
Unutrasnjost je od INOX-a, pa je odrzavanje mikrotalasne znatno lakse.
"Marka" uredjaja sama za sebe dovoljno govori o njegovom KVALITETU! ! !
Pogledajte ORIGINALNE SLIKE - NAMERNO su u KRUPNOM PLANU! ! !
Prodaje se samo mikrotalasna u vidjenom stanju sa slika, bez ikakve "dodatne opreme".


MOULINEX Y78

Power supply: 230 V / 50 Hz
Microwave power (Input / Output): 1600 / 900 W
Grill Power: 1500 W
Total Power: 3100 W
Microwave frequency: 2450 MHz


*************************************************************************************************************************
VAZNO *
***********

* Zbog sve Vecih PROBLEMA - Za Clanove sa SKRIVENIM PODATCIMA, NOVOOTVORENIM Nalozima i Nalozima sa PAR OCENA - Kontakt ISKLJUCIVO Telefonom i putem VIBERA! ! !

* Uvek PREFERIRAM LICNO PREUZIMANJE uz Probu na LICU MESTA. Kada to nije moguce - OBAVEZNA je UPLATA KOMPLETNOG IZNOSA na tekuci racun ili postnet-om PA TEK ONDA SLANJE! ! !

* Moje Ocene, KOMENTARI KUPACA i PRODAVACA, Kao i DUGOGODISNJE PRISUSTVO na ovom i Drugim sajtovima za "ONLINE TRGOVINU" od samog pocetka "ONLINE TRGOVINE" kod nas dovoljno govore!

* Svi koji su KUPILI NESTO od mene, a da nisu dosli licno, su UPLATILI NOVAC PRE SLANJA i dobili su to sto su kupili u tacno opisanom stanju!

* Sve sto je PORUCENO od bilo koga je UVEK PREUZETO i PLACENO!

* Svima koji zive u TEORIJI ZAVERE i veruju kako se celi svemir UROTIO BAS PROTIV NJIH, i kako svi, bez izuzetaka, jedva cekaju da bas njih prevare i namagarce, preporucujem ADEKVATNE SAJTOVE i BLOGOVE koji se "BAVE TIM PITANJEM".
OVO JE SAJT ZA KUPOPRODAJU. SAMO TO I NISTA VISE!

**************************************************************************************************************

Svi uredjaji se prodaju bez ikakvih kablova ili dodatne opreme - u koliko nije drugacije naznaceno u oglasu.

Tako stizu - tako se i prodaju.



**Predmet kupovine se salje NAJRANIJE SUTRADAN od POTVRDJENE UPLATE (novac na racunu), osim za uplate Subotom, kada se salje Najranije u Ponedeljak**

* *Sve predmete koje saljem MAKSIMALNO ZASTICUJEM Stiroporom i Kartonom, Vidno obelezavam kao LOMLJIVO, pa stoga ne snosim NIKAKVU ODGOVORNOST za bilo kakvu Nemarnost kurirske sluzbe! ! ! **
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
22
0638053960

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija