Objavljeno: mar 14 2024 01:10

JASTUK ROSA V 70×50 CM

Din

Objavljeno: mar 14 01:10
Pregleda: 19
Jastuk Rosa V takođe ima dodatnu prednost – možete prilagoditi punjenje prema svojim željama. Ako volite mekši jastuk, jednostavno uklonite nekoliko vlakana iz unutrašnjeg jezgra. Ako preferirate čvršću podršku, dodajte nekoliko vlakana. Na taj način možete prilagoditi jastuk tačno onako kako vam odgovara.

Naša posvećenost kvalitetu ne završava se samo na materijalima. Jastuk Rosa V je takođe izuzetno izdržljiv i dugotrajan, pa možete biti sigurni da će vam pružati ugodan san iz noći u noć. Takođe je lako održavati – samo ga povremeno protresite i izložite suncu da se osveži.

Rosa V jastuk sa standardnim punjenjem je pravi izbor za sve one koji traže optimalnu udobnost, podršku i prilagodljivost. Bez obzira na vaše preferencije spavanja, ovaj jastuk će vam pružiti sve što vam je potrebno za kvalitetan san. Iskusite razliku već večeras i prepustite se udobnosti koju vam pruža Rosa V.

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
19

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija