Kompanijski oglas Objavljeno: feb 12 2021 10:55

TRAKTORSKA FREZA PIPALICA DELJANIN

EUR

Objavljeno: feb 12 10:55
Pregleda: 30
VOCARSKA ROTACIONA FREZA BOCNA
Traktorska Rotaciona Freza bocna odlična je za međurednu obradu zemljišta u voćnjacima. Snažna, masivna konstrukcija ove poljoprivredne mašine omogućava obavljanje poslova u najtežim radnim uslovima i na svim tipovima zemljišta. Proizvodjač FPM Deljanin

VOCARSKA FREZA TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

GARANCIJA 2 godine sa tehničkim upustvom
Hidraulično podešavanje nagiba glave
Ručne komande za malade voćnjake
SPIRALNO POSTAVLJENI NOŽEVI OKO ROTORA FREZE, MANJE POTREBE ZA SNAGOM I ČEŠĆE OBRAĐENE POVRŠINE ( proizvođac motičica EUROZAPA, Italija )
Motor za hidrauliku ( proizvođač RUBIFLEKS, Italija )

Freza pipalica FPM "DELJANIN" je posebno dobra za obradu voćnjaka i starijih vinograda gde freza obrađuje zemljište do same sadnice. Kod mlađeg zasada voćnjaka, obzirom da su stabla tanka i slaba, potrebno je podesiti osetljivost freze pipalice skraćivanjem ili otpuštanjem sajle preko zavrtnja, kako prilikom tretiranja zemljišta ne bi došlo do oštećivanja mladica.

Noževi freze pipalice su izrađeni od visoko kvalitetnog čelika

Brzina rada u granicama od 0.6 - 1.0 m/s
Rad bez preopterećenja traktora, udara i vibracija
Brzina okretanja rotora sa noževima do 500 o/min.
Za ovu mašinu država daje bespovratna sredstva Ministarstva poljoprivrede za nabavku novih poljoprivrednih mašina! Povraćaj sredstava na osnovu člana 34. stav 6. Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju (,,Službeni glasnik RS”, broj 10/13).

Traktorska freza se isporučuje na kućnu adresu, rok isporuke 1-4 dana. Cena dostave je utrošeno gorivo u zavisnosti od daljine kupca.

DODATNE INFORMACIJE MOZETE DOBITI POZIVOM NA NAS BROJ TELEFONA 0603055595 ,NA NASEM SAJTU https://poljomarket.rs/proizvod/473-vocarska-freza-pipalica-rotaciona I YOUTUBE KANALU https://www.youtube.com/watch?v=_a05pxhXXoA
Opis linka

Poljomarket011

Prodaja poljoprivrednih masina,teretnih,traktorskih ,gradjevinskih,off road guma,opreme za bastu i dvoriste
Poseti stranicu naše prodavnice

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Prodaja poljoprivrednih masina,teretnih,traktorskih ,gradjevinskih,off road guma,opreme za bastu i dvoriste

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija