Objavljeno: feb 09 2015 09:32

Agregati 8,3kw Dizel

Objavljeno: feb 09 09:32
Pregleda: 16
Agregat Lombardini 8,3kWA
1F/2,2KW
3F/6.5KW
Trofazno monofazni
Pali na kljuc, rucno.
Sa akumulatorom.
Izlaz na DC12v jednosmerna struja

Opomena:

Zbog sve veceg broja ucestalosti prevara i obmana kupaca, postoje veoma vazne stvari o kojima treba da povedete racuna pre same kupovine da Vam na kraju ne bude proizvod koji ste kupili da ne ispunjava iscekivanja vase potrebe i samog opisa na oglasu.

Mozete me pozvati za savet pri izboru agregata i za sve podrobnije informacije koje treba da znate pre same kupovine. .

Najsigurnije i Najbezbednije za vasu mozete licno doci i izabrati na licu mesta model Agregata10-20h, dobiti sve informacije i savet za izbor agregata kao i istestirati sam Agregat i uveriti se u kvalitet i verodostojnost.
____________________________________________________________________________________________



Pomoć pri izboru agregata. . . .

Za pouzdano pokretanje i rad priključenih potrošača treba uzeti u obzir njihovu konstrukciju i snagu.



Potrošači na bazi otpora

Mogu iskoristiti punu nazivnu snagu agregata (npr. električno grejanje, ventilator toplog vazduha, tradicionalna sijalica, aparat za brzo kuvanje, fen za kosu, itd. ).

Električne mašine

Radi kompenzacije gubitaka, koji nastaju na namotajima elektromotora agregati za struju moraju imati za oko 30% veću snagu od zadate snage potrošača.

Kod mašina sa komutatorskim motorima (npr. ugaone brusilice, bušilice, vibracioni čekići za rušenje, lančane testere ili multifunkcionalni aparati za domaćinstvo) za njihovo pokretanje potrebna je 1,5. . .2 puta veća snaga (kod motora snage preko 1,5kW predlažemo da računate sa 2. . .2,5 puta većom rezervom).

Svilajnac
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
16
0643310303

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija