Objavljeno: apr 03 2020 08:52

Мерни точак 318 мм. дигитално

Din

Objavljeno: apr 03 08:52
Pregleda: 8

Мерни точак (путни мерни точак) пречника 318 мм и дигиталним екраном. Мерни точак нађе примену када је потребно измерити велике удаљености, и у правој линији, и по било којој контури, пратећи неправилне облике.
Мерни точак се углавном користи у случајевима када мерење рулета није применљиво. Помоћу путног мерног точка можете извршити мерења на удаљености од 99999,9 са тачношћу од + 0,5%. Мерни точак на путу опремљен је осветљеним дигиталним дисплејем и може да похрани 5 мерења.


Прикладна функционалност је могућност брзог исправљања мерења променом смера кретања - при кретању напријед додаје се растојање, а када померате мерни точак уназад, удаљеност се одузима од очитаних. На ручици се налази и тастер за ресетовање бројача за мерни точак.

Сам точак је израђен од АБС пластике са гумираном пресвлаком и има пречник од 318 мм. Дршка мерног точка је телескопска (са три секције) и израђена је од алуминијума. То омогућава значајно мршављење и компактне димензије.


Спецификација:
Максимални опсег мерења: 99999,9 (м / фт).
Тачност: 0,5%.
Минимално мерење: 0,1 м
Пречник мерног точка: 318 мм.
Температурни опсег: -10 до 45 ° Ц.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija