Objavljeno: feb 08 2021 11:28

Grejanje na pelet

Objavljeno: feb 08 11:28
Pregleda: 9
Dosta vam je više da odlazite u kotlarnicu svakog časa? Ne želite više da se osećate na dim i čađ svaki put kada ložište vaš kotao? Ne možete nigde da odete više od par sati jer će vam se ugasiti vatra? Muka vam je kada trebate da čistite vaš kotao?
Imamo rešenje za vas!
Za samo nekoliko sati, vaš kotao na drva/ugalj spreman je da koristi pelet! Više ne morate da brinete da li ćete se isprljati, mirisati na dim, da li će se vatra ugasiti,ne morate da idete u kotlarnicu da bi pojačali ili smanjili grejanje... Upravljajte svojim grejanjem iz svoje tople dnevne sobe i to pritiskom na dugme.
CITERM gorionici se proizvode za probirljivo evropsko tržište i to Norvešku, Finsku, Švedsku, Dansku, Nemačku, Austriju, Veliku Britaniju, gde se izvozi preko 90% proizvedenih jedinica.
Zadovoljstvo dosadašnjih korisnika, daje nam za pravo da vam preporučimo baš ove gorionike sa ugradnjom na vaš kotao i to po fabričkim cenama koje su najpovoljnije u Srbiji.

METAL-PUDARCI
0601491035
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
0601491035

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija