Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Pranje tepiha Novi Sad

100 Din

Prodaje se od: Maja Marinkovic 11 jun 17:10 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Fizičko lice
Lokacija
Novi Sad
Oprema
Drugo
Pranje tepiha Novi Sad
Uz profesionalno masinsko čišćenje tepiha: Eliminišite prašinu, alergene i zarobljenu prljavštinu i prašinu u tepihu Smanjite širenje bakterija, bolesti i buđi Uklonite mrlje koje su već odavno prisutne Smanjite efekte habanja, posebno u područjima sa velikim prometom Vratite prirodni, čist izgled i osvežite teksturu tepiha Produžiti život tepiha do nekoliko godina Zaštitite vašu investiciju u tepihe.
Pobrinite se da tepisi u vašoj kući izgledaju odlično uz redovno i temeljno profesionalno dubinsko čišćenje. Dubinsko čišćenje tepiha može pomoći u uklanjanju prljavštine, mrlja, alergena i neprijatnih mirisa koji su se uvukli duboko u tepihu. Angažovanje servisa za dubinsko pranje tepiha u redovnim intervalima produžiće život vašeg tepiha i održavaće ga sve vreme čistim i svežim.

Proces pranja tepiha
-Preuzimanje vašeg tepiha
-Automatsko tresenje tepiha
-Nanosenje hemije i cetkanje
-Ispiranje i centrifugiranje tepiha
-Automatsko susenje tepiha u komori
-Rucno usisavanje
-Nanosenje mirisa i pakovanje
-Vraćanje tepiha

Dubinsko pranje automobila podrzumeva detaljno čišćenje štofa vašeg vozila najsavremenijim sredstvima koja uklanjaju i najupornije mrlje. Kožna sedišta se tretiraju na poseban način
Na površine od plastike i vinila se nakon detaljnog pranja nanose specijalni proizvodi koji u vidu zaštitnog filma štite vaš enterijer. Enterijer vašeg vozila se pere i suši mašinski osim kod osetljivih površina koje iziskuju ručno obrađene detalje.
Dubinsko pranje namestaja
Vise o nama : https://www.tepihservisns.rs/
Kontakt tel: 062/1639867
Ka vrhu