Objavljeno: apr 14 2021 09:57

Lazy Bag ( ZA DECU 75cm ) Šoteks - Eritreja

Din

Objavljeno: apr 14 09:57
Pregleda: 12
Cena Lazy Bag-a: 2900din (dostava je 400 din)
(otkup + poštarina = 3300din)
Visina: 75cm
Materijal: Šoteks
Ispuna: stiroporne granule

Lazy Bag Materijal: Šoteks zapremina: 125 litara 70% popunjenost stiropornim granulama visina 75cm
Lazy bag ( vreća za lenčarenje ) visine 75cm : u pitanju je prava veličina lejzi beg-a za decu, zapremina mu je 125 litara a puni se expandiranim stiropornim granulama negde oko 70% zapremine. Dečiji lazy bag je takodje idealan poklon za dete, i kao pokloni za decu su neprevaziđeni. Takođe je u pitanju jeftin poklon ali će dete više obradovati od bilo čega. Lazy bag nije najjeftiniji poklon za decu ali je odnos cene i dečijeg oduševljenja optimalan.
Punjenje lazy bag-a se radi do 70% zapremine i to je neki idealan odnos. Lazy bag se puni stiropornim granulama i one mogu da se vade ili dodaju (svaki lazy bag ima cibzar). Dopune za lazy bag takođe prodajemo (posle dužeg vremena lazy bag se malo slegne)
Lazy Beg je altarnativni nameštaj, ujedno je i jeftin nameštaj, ako ne i najjeftiniji nameštaj, lako se prenosi i transportuje a u odnosu klasicne fotelje mozemo reći da je lazy bag jedna udobna fotelja, isto tako i jeftina fotelja (ako ne i najjeftinija fotelja ). Kao alternativni nameštaj lazy bag je idealan jeftin nameštaj za podstanare, nameštaj za mlade parove, nameštaj za kampere, jeftin namestaj za igraonice, jeftine fotelje za čekaonice, nameštaj za terase, namestaj za vikendice, fotelja za pecaroše, dečiji nameštaj, nameštaj za sportske klubove, otkačeni kancelarijski nameštaj (samo za ozbiljne firme) ili najjeftiniji nameštaj za studente. Lazy Bag za razliku od klasične fotelje nema stalni oblik već se oblik formira prema oblinama kupca, a stiroporno punjenje može da se smanjuje ili poveća.
Pogledajte i ostale naše Lazy proizvode: Lazy Bag, Lazy Kauc, Lazy dusek, i lazy dopune.

Za dostavu i račun potrebni:
Ako ste građanin (fizičko lice): GRAD, ADRESA, IME I MOBILNI
Ako ste firma, udruženje ili klub: NAZIV, ADRESA, PIB I MOBILNI
(nakon ostavljanja podataka porukom obaveštavamo o danima isporuke)


Dodatni telefoni za informacije: 023/531-890 , 023/530-511 , 063/521-435 , 062/88-38-291
Viber telefon: +381(0)62/269-193

O Vašim pravima kao internet kupca, kao i propise vezane za internet trgovinu možete pogledati na sledećem linku https: //iron. rs/pravilnik-prodaje
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija