Objavljeno: okt 18 2019 11:15

Komplet za popravku i farbanje kožnog nameštaja

Din

Objavljeno: okt 18 11:15
Pregleda: 47
Brz i jednostavan za upotrebu
Za oštećena područja koja nisu veća od teniske lopte
Sve što vam je potrebno za manje popravke kožnih proizvoda
Isplativo rešenje za profesionalne popravke ili zamene
Sveobuhvatna uputstva
Idealan za obnovu ili popravljanje oštećenih područja kože koja nisu veća od približne veličine teniske lopte, ovaj komplet sadrži sve što vam je potrebno za brojne sitne popravke. The Leather Repair & Touch up Bundle može se koristiti za poderotine, rupe, ogrebotine i opekotine, postizanje profesionalnog standarda popravki i stapanje sa okolnom kožom sa bojama i nijansama uključenim u svako pakovanje.

Leather Repair Kit je mali komplet koji sadrži sve proizvode potrebne za brzo i lako profesionalno popravljanje oštećene kože. Bez obzira na vaše iskustvo ili tehničku sposobnost, lako ćete popraviti posekotine, rupe, ogrebotine i poderotine. Touch Up Kit će vam pomoći da popravku učinite nevidljivom. Ovaj komplet će vam omogućiti da postignete boju kože koja će vam pružiti profesionalnu završnu obradu. (Imajte na umu da za veće popravke koristite naš Leather Repair Kit, a zatim naš Leather Colourant Kit).
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
47

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija