Objavljeno: jun 23 2017 10:59

Bračni krevet pravljen po meri

Din

Objavljeno: jun 23 10:59
Pregleda: 31
Prodajemo sjajan bračni krevet zbog preseljenja u manji prostor. Krevet pravljen po meri kod firme R-dreams / http://www.rational-namestaj.com/ gde ćemo kupiti, opet po meri.
Po osnovnom obliku on je model Afrodita (možete ga videti kod njih na sajtu) ali je prilagođen našim potrebama.
Dimenzije kreveta su:
Prednji deo - 38 cm
Uzglavlje - najniži deo 54 najviši deo luka 60. Pravljeno je ovako da bi mogao da stane ispod prozora, ali i da iznad uzlavlja, ako želite možete da kačite fotografije, snohvatice...
Visina kreveta sa dušekom je 50 cm - pravljeno zbog anatomije da bi se, po preporuci lekara, dobio pravilan oblik sedenja - noge na podu pod uglom od 90 stepeni. Izuzetno važno za sve one koji imaju problema s kičmom.
Dimenzije kreveta:
Spoljni okvir 183x198
Unutrašnjost - 180x190 (mi imamo dva dušeka od 90x190 u njima).
Krevet ima i nogicu za podbočavanje kreveta u sredini, koja se na fotografijama ne vidi.
Krevet je od parene bukovine. Boja natur. Krevet je izuzetno kratko korišćen (nepunu godinu) i nema nikakva oštećenja. Prodajemo bez dušeka.

Samo lično preuzimanje. Ukoliko kupite i platite unapred, možemo vam ga do 30 dana čuvati u podrumu rasklopljenog - dok ne nađete prevoz.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
31

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija