Kompanijski oglas Objavljeno: avg 05 2021 12:19

Rastegljiva navlaka za fotelju t.siva

Din

Objavljeno: avg 05 12:19
Pregleda: 71
Rastegljive navlake za fotelje tamno siva su tu kada vam dosadi vaš nameštaj ili kada se tapacirung malo ošteti. Umesto velike investicije kupovanja novih komada, najpraktičnije i najekonomičnije rešenje su rastegljive navlake za fotelje i garniture za sedenje. I to u boji koja vam se dopada, oblikovane tako da se prilagodjavaju različitim oblicima i dimenzijama nameštaja.

Rastegljive navlake za fotelje Bež natur su napravljene od kvalitetne mešavine 40% pamuk, 60% poliester, sa rastegljivom moći do 130 % . Zahvaljujući tome, lako se prilagodjavaju foteljama različitih oblika i dimenzija. Po obodu imaju ušivenu elastičnu traku, koja ih drži na mestu. Vrlo lako se postavljaju i skidaju. Uz sve to, jednostavne za održavanje jer su perive u mašini.

Do novog, svežeg izgleda dnevne sobe, uz malo novca, sa rastegljivima navlakama za nameštaj. Pored praktične primene nemojte zaboraviti i estetski momenat. Ako vam je vaš omiljeni nameštaj malo izgreban ili izbledeo, naše navlake su idealno rešenje. Ako imate kožni nameštaj koji je leti topao a zimi hladan, ovo je idelano rešenje.

Ekstra savet:

Uz svaku elastičnu navlaku za nameštaj, dobijate nekoliko štapića od presovanog stiropora. Nemojte ih bacati, oni služe da pričvrstite navlaku uz ivice fotelje. Jednostavno ih ugurajte preko navlake, oko ivica nameštaja, kao na slikama iz galerije proizvoda.

Dimenzije: Odgovaraju svim tipovima fotelja, standardnih dimenzija.

Materijal: Pamuk, poliester, elastin.
Opis linka

TR Marks

TR Marks se bavi uvozom kućnog tekstila,središte i prodavnica firme je u Jabuci kod Pančeva. Naravno šaljemo i na kućnu adresu Bex kurirskom službom
Poseti stranicu naše prodavnice

Maršala Tita 9 Jabuka Prikaži na mapi

0612708683

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

TR Marks se bavi uvozom kućnog tekstila,središte i prodavnica firme je u Jabuci kod Pančeva. Naravno šaljemo i na kućnu adresu Bex kurirskom službom
71

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija