Objavljeno: dec 16 2020 02:16

Leteća devojčica

Din

Objavljeno: dec 16 02:16
Pregleda: 21
Leteća devojčica je igračka koja će vašoj maloj princezi postati najbolja drugarica! Ova interaktivna igračka učiniće da vaša devojčica ima detinjstvo kao iz bajke.

Zašto je Leteća devojčica pravi izbor za svaku devojčicu? !

Ona je vesela, šarena i ume da leti. Kada smo bile male, želele smo da imamo krila. To još uvek nije moguće, ali zato danas imamo igračku koja nas uverava da su snovi ostvarivi. Sve je moguće, kad pored sebe imate Leteću devojčicu.
Leteća devojčica inpiriše i budi maštu. Svaka devojčica želi pored sebe takvu prijateljicu. Ona budi i kreativnost i čini da igra postane zanimljivija.
Više nema dosadnih dana, igra će trajati satima! Vaša devojčica i Leteća devojčica biće nerazdvojne, jer je ova igračka jednako zanimljiva i kada ne leti. Ona se odlično slaže sa Barbikama, medama i kockicama. Ona može sve, potrebno je samo malo mašte.
Ova igračka je idealan poklon za svaku devojčicu. Ako želite da detinjstvo vaše ćerke ili unuke bude nezaboravno i da se godinama igra sa jednom igračkom, da je čuva i da je pazi, onda je Leteća devojčica najbolji izbor. Ne morate više da tragate, pronašli ste savršenu igračku.
Leteća devojčica ima moć da leti desetak minuta, a onda sklapa svoja krila i postaje obična, vesela igračka. Kada želite da poleti, napunite je! Ona ima USB punjenje i za dvadesetak minuta, ona će se dići u visine.

Leteća devojčica ima senzor koji se kontroliše rukom. To je prava magija! Vaša devojčica će moći jednim pokretom ruke da kontroliše igračku. Tu je i dron koji služi za kontrolu, za još interesantniju igru.

U pakovanju dobijate igračku, dron za kontrolisanje i punjač. Snizili smo cenu, jer je sada pravo vreme za poklone!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
21
0640104558

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija