Objavljeno: jun 09 2022 12:58

Cam kolica 3u1

Din

Objavljeno: jun 09 12:58
Pregleda: 7
Prodajem polovna dečija kolica Cam Family trio sistem.

Kolica se sastoje iz kolevke koja se može koristiti za izlazak bebe iz porodilišta, za šetnje i za spavanje. Lako se postavlja na konstrukciju kolica samo u položaju licem prema osobi koja gura kolica. Podloga na kojoj beba leži se u uzglavlju može podizati na 4 nivoa. Na kolevku se može postaviti zaštitnik od sunca i zimska navlaka.

Auto-sedište je namenjeno za vožnju bebe težine do 13kg, ima lako podesive kaiševe, svoj štitnik za sunce(koji je oštećenog oboda,treba promeniit žicu) i može se postavljati na konstrukciju kolica u oba smera.

Sportski deo kolica omogućava 4 položaja naslona – od ležećeg do sedećeg, tako da se može koristiti od rođenja bebe do trenutka kad ona prestane da koristi kolica. Takođe ima podesive kajiševe za vezivanje u različitim uzrastima i mogućnost da se savije deo u predelu kolena kad beba dostigne taj uzrast. Na njega se može postaviti štitnik od sunca i zimska navlaka koji se koriste i za kolevku. Kao i auto-sedište, na konstrukciju se može postavljati u oba smera.

Konstrukcija je aluminijumska, sklapa se kao kišobran. Ima duple točkove i mogućnost njihovih blokiranja kako bi kolica zadržala željeni položaj.
Boja tekstila kolica je teget boje sa pepito šarom na štitniku od sunca i zimskoj navlaci. Perivo je na 30°C.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija