Objavljeno: jan 08 2022 10:48

Kucice za decu od drveta ljuljaske

EUR

Objavljeno: jan 08 10:48
Pregleda: 115
Drvene kuce za decu, tobogani, ljuljaske. Svi proizvodi su od drveta, tretirani zastitnim premazima u 3 zastitna sloja i namenjeni za spoljnu upotrebu, otpornim na spoljne vremenske uticaje sunce, kisa.

Drvena, masivna konstrukcija, stabilna i nema potrebe za dodatnim betoniranjem.
Proizvodi se rade po porudzbini i prodaju kao gotovi proizvodi, koje mozeTe vi voziti od nas, ili mi mozemo dovesti i montiratri na lokaciju. Montaza se ne placa ako mi dovozimo i montiramo. Placa se gorivo za vasu lokaciju.

Pozvati za dogovor i predloge.
Milos 063 / 811 -39 -16

CENE:
Slika broj 1 = cena 630 evra. Komplet sadrzi: Kućica i stepenice sa toboganom, Sirina D1.2xŠ1.2xVisina oko 3.0m

Slika broj 2 = cena 655 evra. Komplet sadrzi: Kućica i stepenice sa toboganom + dodatak za pesak. Sirina D1.2xŠ1.2xVisina oko 3.0m.
Dubina za pesak ispod kućice oko 0,3m

Slika broj 3 = cena 720 evra. Komplet sadrzi: Kućica i stepenice sa toboganom + dodatak drveni pod sa stenicama za penjanje.

Slika broj 4 i 5 = cena 660 evra. Komplet sadrzi: Kućica sa toboganom + dodatak drveni pod za penjanje u varijanti sa kanapom sa čvorovima.

Slika broj 6 = cena 690 evra. Komplet sadrzi: Ljuljaska sa 5 pozicija u isto vreme korišćenja; Kanap sa čvorovima, ljuljaška ravna daska, ljuljaška ogradica, ljuljaška gnezdo krug, merdevina + platforma sa toboganom. Ukupna širina oko 6.5m

Sve nase oglase mozete pogledati i na stranici ovde "Svi oglasi" ili na Face. book. stranici "LjuljaskeZaDecuUb"
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
115

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija