Objavljeno: jun 14 2018 01:40

Jvc audio sistem 400w sistem

EUR

Objavljeno: jun 14 01:40
Pregleda: 11
Boombox zvucnici od 400w. Kuciste rucno pravljeno od iverice. U unutrasnjosti nalazi se veoma snazno auto pojacalo marke auna snage 4000w. Zvucnici su maksimalne snage 400w daju veoma cist i glasan zvuk. Muzika se reprodukuje preko auto radia. Mogucnost pustanja muzike preko: fm stanica, blututa, aux, sd kartice i usb-a. Preko radija moguce je podesavati parametre zvuka kao sto su balans, jacina basa, cistoca zvuka, itd. Ako je povezan na telefon putem blututa ili aux-a ako primite poziv automatski se smanjuje zvuk i izdiktira vam broj koji vas poziva, takodje moguce je i javiti se a i odbiti poziv preko dugmica na radiju. Uz ovaj uredjaj ide daljinski upravljac. Na sve komponente iz uredjaja dobijate garanciju od godinu dana. Cena sa baterijama je 80e a bez baterija 60e.

Pravimo ovakve uredjaje sa komponentama po zelji kao i dimenzijama i u bilo kojoj boji zelite. U zavisnosti od cene tih komponenti stvara se cena uredjaja. Moguce je praviti i ovakve uredjaje sa baterijama raznih kapaciteta
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija