Objavljeno: mar 19 2015 07:43

GRUNDIG Prima Boy 100 - radio tranzistor

Din

Objavljeno: mar 19 07:43
Pregleda: 4
Odličan nemački radio tranzistor GRUNDIG Prima Boy 100. Lepo očuvan i potpuno ispravan. Poseduje digitalni tjuner sa odličnim prijemom stanica. Poseduje originalnu teleskopsku antenu koja se sklapa od gore i prilepi magnetom da se ne odvaja. Ima prepoznatljiv i kvalitetan zvuk, svojstvn nemačkim starijim uređajima. Još mu je i nalepnica preko zvučnika ostala, nisam hteo da je skidam. Poseduje displej na kojem ispisuje frekvenciju stanice, tačno vreme, alarm i ostale funkcije. Poseduje i sleep i snooze funkciju, a od dole i prekidač za zakljušavanjje svih komandi, kako vam se nebi nešto slučajno pritisnulo, upalilo ili raštelovalo. Poseduje i 10 memorija za omiljene radio stanice. Može da radi na struju preko standardnog strujnog kabla koji dobijete uz njega ili na 4 baterije LR14 od 1.5V. Za memoriju stanica i sata koristi dve standardne baterije AA od 1.5V ali može naravno da radi i bez njega. . . . Odličnih je dimenzija za svaku priliku, nije ni premali, a ni velik, dimenzije su mu oko 26x14cm.

Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
0641796945

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija