Objavljeno: mar 28 2014 04:47

20 floppy disketa

Din

Objavljeno: mar 28 04:47
Pregleda: 6
10 floppy disketa BASF 2HD formatirane i ispravne u originalnom pakovanju
Double sided - High density
Capacity formatted 1.44 MB (IBM)
135 TPI, 80 tracks/side

10 floppy disketa Verbatim 2HD formatirane i ispravne u originalnom pakovanju
Double sided - High density
Formatted capacity 1.44MB
3,5" Microdisks (90mm)

NAPOMENA: Robu šaljem isključivo posle uplate izlicitirane sume uvećane za cenu troškova slanja i pakovanja na moj račun čiji broj ćete dobiti u kontakt poruci posle pobede na aukciji.
Ne šaljem van države Srbije i nikako pouzećem!
Kurirska služba koju koristim za slanje robe je isključivo Post Express a cena troškova slanja zavisi od težine pošiljke i može se proveriti na njihovom sajtu ( http://www.postexpress.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/kalkulator-postarine.asp?postexpress=1 ). Ukoliko je izlicitirani predmet štampana stvar (knjiga, časopis, strip i sl.), preporučujem slanje kao preporučena tiskovina zbog manjih troškova slanja, a njihovu cenu možete proveriti na sajtu Pošte ( http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/kalkulator-postarine.asp ).
Moguć je dogovor oko ličnog preuzimanja robe u roku definisanom na sajtu. U tom slučaju se plaća samo izlicitirana suma predmeta prilikom preuzimanja istog i roba se ne pakuje!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija