Objavljeno: dec 07 2021 10:49

Bluetooth slusalice (vise komada i vise modela na stanju)

Din

Objavljeno: dec 07 10:49
Pregleda: 4
Bluetooth slušalice I12

Udobno umetanje u uvo, odličan kvalitet zvuka i Touch Control su samo neki od razloga zbog kojih će vas orginalne i12 TWS bežične slušalice impresionirati. Osim toga oduševiće vas mala veličina i težina slušalica kao i praktična stanica za punjenje koje se može spakovati u džep.

*dvostruka membrane iz grafena, magneti koji regulišu odličnu zvučnost, membrane za prenos širokog spektra zvuka, slušalica, bakarna zavojnica, prelazni material od jele, I CU bakarno gvozdena membrana

Poboljšana baterija
U Orginalnim i 12 TWS slušalicama je baterija kapaciteta od 35 mAx. S njom razgovarajte do 4 sata ili slušajte muziku do 3 sata. Velika baterija se takođe nalazi u stanici za punjenje (300mAx) i napuni slušalice za manje od jednog sata.

Touch Control funkcija
Nema dugmića na slušalicama koji će vam zamrsiti kosu. Njima ćete upravljati pomoću Touch Control tehnologije-na vrhu slušalice je prostor koji otkrivate prstom. Jednostavnim dodirom ćete odgovoriti na poziv ili zaustaviti muziku, pozvati glasovnog asistenta, preskočiti pesmu ili birati poslednji birani broj

100% kompatabilan sa Bluetooth uređajima
Najbolje iskustvo bezručnog telefoniranja osiguraće najnovija tehnologija povezivanja sa Bluetooth-om 5.0, koji obezbeđuje potpuno povezivanje sa uređajima koji podržavaju Bluetooth vezu.

Tehničke karakteristike
Doseg 10-15 m
Radni napon 3,0 V - 4,2 V
Osetljivost mikrofona -42 dB
Efikasna funkcija smanjenja okolne buke
Vreme razgovora 3 - 4 sata
Vreme slušanja muzike 3 - 4 sata
Bluetooth 5.0

Pakovanje sadrži
Stanicu za punjenje
USB kabal za punjenje
Uputstvo za uptrebu
Dve Bluetooth slušalice

Moguca kupovina na veliko ili malo

kontakt - 0638219713
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija