Objavljeno: dec 07 2021 10:37

Bluetooth slusalice (vise komada i vise modela na stanju)

Din

Objavljeno: dec 07 10:37
Pregleda: 9
Bluetooth slušalice I12 i I18

Udobno umetanje u uvo, odličan kvalitet zvuka i Touch Control su samo neki od razloga zbog kojih će vas orginalne i12 TWS bežične slušalice impresionirati. Osim toga oduševiće vas mala veličina i težina slušalica kao i praktična stanica za punjenje koje se može spakovati u džep.

*dvostruka membrane iz grafena, magneti koji regulišu odličnu zvučnost, membrane za prenos širokog spektra zvuka, slušalica, bakarna zavojnica, prelazni material od jele, I CU bakarno gvozdena membrana

Poboljšana baterija
U Orginalnim i 12 TWS slušalicama je baterija kapaciteta od 35 mAx. S njom razgovarajte do 4 sata ili slušajte muziku do 3 sata. Velika baterija se takođe nalazi u stanici za punjenje (300mAx) i napuni slušalice za manje od jednog sata.

Touch Control funkcija
Nema dugmića na slušalicama koji će vam zamrsiti kosu. Njima ćete upravljati pomoću Touch Control tehnologije-na vrhu slušalice je prostor koji otkrivate prstom. Jednostavnim dodirom ćete odgovoriti na poziv ili zaustaviti muziku, pozvati glasovnog asistenta, preskočiti pesmu ili birati poslednji birani broj

100% kompatabilan sa Bluetooth uređajima
Najbolje iskustvo bezručnog telefoniranja osiguraće najnovija tehnologija povezivanja sa Bluetooth-om 5.0, koji obezbeđuje potpuno povezivanje sa uređajima koji podržavaju Bluetooth vezu.

Tehničke karakteristike
Doseg 10-15 m
Radni napon 3,0 V - 4,2 V
Osetljivost mikrofona -42 dB
Efikasna funkcija smanjenja okolne buke
Vreme razgovora 3 - 4 sata
Vreme slušanja muzike 3 - 4 sata
Bluetooth 5.0

Pakovanje sadrži
Stanicu za punjenje
USB kabal za punjenje
Uputstvo za uptrebu
Dve Bluetooth slušalice

Moguca kupovina na veliko ili malo

za vise informacija nazvati na broj

kontakt - 0638219713
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija