Objavljeno: dec 09 2021 11:03

Julian Lennon - Valotte

Din

Objavljeno: dec 09 11:03
Pregleda: 9
Julian Lennon - Valotte
Izdanje Jugoton, Charisma, 1985
LSCHAR 11095

Valotte je prvi, debi album Julian Lennon-a, producirao ga je Phil Ramone i sniman je u nekoliko studija, da bi bio objavljen oktobra 1984. U Americi je prvo postao "Gold" album, da bu ubrzo nakon toga dobio status "Platinum". Sa albuma su objavljena i četiri singla sa muzičkim video spotom, "Too Late for Goodbyes", "Valotte", "Say You're Wrong" i
"Jesse". Jedan od studija u kom je album sniman bio je i The Hit Factory u New Yorku, studio u kom je 1980. njegov otac John Lennon snimao "Double Fantasy" i tada je Phil Ramone pitao Juliana da li oseća duhove, na šta mu je Julian odgovorio da su dobri prema njemu, da oseća vibraciju i da želi da bude tu. Album je ostvario uspeh i bio na mnogim top listama.

Ploča je očuvana, vidi se na slikama. Napomenuću i ovde samo da su i ostale moje ploče koje se prodaju, preživele nekoliko selidbi i premeštanja te da je moguće da se to vidi na omotima, ali unutrašnjost je sasvim u redu. Iz lične je kolekcije.

Ploču šaljem Post Expresom, nakon izvršene uplate na moj tekući račun (rok isporuke zavisi samo od brzine pošte). Troškove dostave plaća kupac.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija