Objavljeno: jan 27 2017 11:08

IPTV EX-YU KANALI

EUR

Objavljeno: jan 27 11:08
Pregleda: 18
Iptv-dilandog79 vam od sada nudi dva paketa
Prvi paket se sastoji od 180 pažljivo odabranih kanala iz svih krajeva bivše jugoslavije. . sa mogućnošću vraćanja i snimanja sadržaja do 48h unazad i epg-om za narednih 10 dana unapred. .. drugi paket 180+ paket u kojem dobijate sve kanale iz ux yu plus SKY kanale i BUNDESLIGA kanale. .. u našim paketima dobijate sve PINKOVE kanale. . sve ARENE i SPORT KLUB kanale u HD kvalitetu. . BEIN spor HD. HBO, SINESTAR, SIMENAX. .. i još mnogo toga. .. takodje uz bilo koji odabrani paket dobijate i videoteku sa filmovima kako domaće tako i strane video produkcije. .. kanali su 100% stabilni bez seckanja, zamrzavanja. .. itd ko želi da testira nadu ponudu. . moze da zatraži besplatan test od 24h kako bi ste imali mogućnost da pogledate listu i testirate našu ponudu. .. preko 1000 zadovoljnih klijenata. . i njive broj stalno raste. .. proveri te i zašto:
Naše kanale možete pratiti na gotovo svim uredjajima. .
Smart-tv samsung i lg
Android tabletima i telefonima
Iphone tabletima i telefonima
Mag resiverima I svim vrstama računara. ..
Za više informacija javite te se u inbox ili email adresu (iptv. dilandog79@gmail. com) ili na nasoj zvaničnoj fb-stranici stranici ili profilu. . " Dilandog Ex Yu Kanali
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
18

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija