Objavljeno: jan 30 2015 07:51

ZZ Kalem Voce Goran Ljubava Krusevac

Objavljeno: jan 30 07:51
Pregleda: 3
U nasem rasadniku mozete naci sve vrste sertifikovanih i standardnih loznih kalemova i vocnih sadnica svih vrsta voca, kako onih za podizanje vocnjaka, tako i ukrasnih sadnica kojima mozete ulepsati svoje dvoriste. Jedni smo od retkih koji imaju pratecu dokumentaciju i sertifikate za sve sadnice koje prodajemo.
Kupovinom sadnog materijala u rasadniku ZZ Kalem Voce dobijate svu pratecu dokumentaciju koja je potrebna za dobijanje podsticaja od drzave za podizanje vocnih zasada. Nasa celokupna proizvodnja podleze strogom inspekcijskom nadzoru od strane strucnih sluzbi koje redovno vrse preglede sadnog materijala,tako da mozete biti sigurni da cete dobiti potpuno zdrav sadni materijal. Ukoliko niste u mogucnosti da posetite ni jedno od nasih prodajnih mesta,postoji mogucnost porucivanja robe telefonom ili e-mail-om i dostavljanja na kucnu adresu.
Nase vocne sadnice su uzgojene u organskom sistemu proizvodnje, imaju sertifikate kvaliteta Evropske Unije, i garantuju dobre prinose. U Programu imamo sve vrste vocnih sadnica i to od: Sljiva, Kajsija, Jabuka, Kruski, Oraha, Lesnika, Nektarina, Tresanja, Breskvi, Dunja... Kao i lozne kaleme: Vinske i Stone sorte. Visedecenijsko iskustvo i ogroman broj zadovoljnih kupaca su garancija da sav sadni materijal koji Vam je potreban za podizanje vocnjaka i vinograda mozete naci upravo kod nas i da sve Vase zahteve mozemo ispuniti brzo, profesionalno i kvalitetno. Detaljno o svakoj sorti, vremenu zrenja i karakteristikama mozete pogledati ako posetite: www.kalemivoce.com
Pozovite nas i poklonite nam svoje poverenje; a mi cemo ga vec opravdati na najbolji moguci nacin. Na sva Vasa pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem
telefon: +381(0)37/3875335, +381(0)65/3875335, +381(0)63/8118545, +381(0)62/1980662
e-mail: [email protected]
Web sajt: http://kalemivoce.com/
https://www.facebook.com/kalemvoce.smiljkovic?fref=ts
Goran Smiljkovic, Krusevac
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
0653875335

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija