Objavljeno: dec 22 2013 11:25

CASIO ORIGINALI

Objavljeno: dec 22 11:25
Pregleda: 22
Originalni CASIO satovi. Novi, nekorišćeni i 100% originalni ženski i muški satovi iz serija CLASSIC, EDIFICE, G-SHOCK i PROTREK. .. O kvalitetu ovih satova ne treba posebno pričati. Svi dolaze u originalnom pakovanju (kao na fotografijama). Za svaki kupljen sat garantujemo deklarisanu vodootpornost, originalnost uz 12 meseci radne garancije na ispravnost mehanizma. ..

Sve fotografije satova u KPizogu (izuzev nekolicine) su autentične i na njima su BAŠ satovu koje nudimo i šaljemo kupcima. Većinu modela iz albuma imamo na stanju dostupnih za slanje odmah. Takođe sve ponuđene modele a kojih momentalno nemamo na stanju, u slučaju da se odlučite za neki od njih, u stanju smo da ih dobavimo u roku nekoliko dana.
Želite neki određeni model CASIO sata a kojeg nema u ponudi, slobodno nam se obratite sa šifrom modela i izaćićemo Vam sa ponudom (dostupnost/cena). ..

Satove šaljemo kurirskom službom, troškove slanja snosi kupac.

Za porudžbine i sva pitanja u vezi ovih satova kontaktirajte porukom na KU-u ili pozivom na 064 48 555 77. Na SMS ne odgovaramo, ne prihvatamo zamene. ..
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
22
0644855577

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija