Objavljeno: jan 03 2019 12:01

Samsung Galaxy Watch 42mm NOVO

EUR

Objavljeno: jan 03 12:01
Pregleda: 4
Na satu Galaxy Watch, kao jednom Always On satu, ne moraš da pritisneš dugme ili okreneš masku da vidiš koliko je sati. Podesi sAMOLED ekran tako da bude uključen sve vreme i omogući ti da vidiš koliko je sati i danju i noću.
Dugo trajanje baterije
Pusti punjač da miruje nekim noćima. Zahvaljujući dugom trajanju baterije uz samo jedno punjenje, Galaxy Watch može da upravlja pozivima, muzikom i drugim koristeći izdržljivu bateriju.
Prati svoj napredak
Kao tvoj lični trener, Galaxy Watch ti omogućava da se usredsrediš na više vežbanja uz manje planiranja. Sat može da meri tvoj puls i prati šest aktivnosti dok vežbaš. Izaberi više stavki radi merenja do 39 vrsta aktivnosti i drugih stavki dok prelaziš sa jedne na drugu.
Prati svoje zdravlje
Pomoću aplikacije Samsung Health možeš da proširiš postojeće funkcije sata Galaxy Watch radi još detaljnijeg praćenja i beleženja zdravlja, uključujući i puls i kalorije.
Odmori se i opusti da ti bude još bolje
Saznaj više o noćnom periodu da bi se osećao/la bolje narednog dana. Galaxy Watch prati kvalitet spavanja i vodi dnevnik koji obuhvata 4 faze sna. Takođe, prati nivo naprezanja da bi ti pomogao da ga smanjiš kontrolisanim disanjem.
 
Saznaj šta donosi svaki dan
Čim se probudiš, saznaj sve što je potrebno. Galaxy Watch detektuje buđenje i prikazuje jutarnji izveštaj o vremenskim prilikama, raspored za taj dan, podsetnike i dr.
Tvoj dan na dlanu
Galaxy Watch se budi zajedno sa tobom i pomaže ti da budeš u toku. Površina „ Moj dan” prikazuje tvoj raspored za narednih 10 sati i sumira ih na jedan objedinjeni prikaz.
Obilje aplikacija
U širokom asortimanu aplikacija za Galaxy Watch pronađi one koje odgovaraju tvojim potrebama. Zahvaljujući velikom broju pružaoca sadržaja koji neprekidno raste, može se izabrati nešto iz tog bogatog asortimana.
Ucrtaj svoj kurs i šta te čeka
Galaxy Watch ima funkciju GPS, tako da znaš gde si i kuda ideš. Pored toga, tu su ugrađen altimetar i barometar za slučaj da želiš da skreneš sa utabane staze.
Audio i video
Formati emitovanja audio sadržajaMP3, M4A,3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB

NOV U FABRICKOM PAKOVANJU, NEOTPAKOVAN.  

Boja : Midnight Black

Ko je iz Novog Sada moguce je i licno preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom na teritoriji cele Srbije

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija