Objavljeno: nov 14 2017 06:32

JAKNA - Univerzalna - Za Krupnije

Din

Objavljeno: nov 14 06:32
Pregleda: 6
✶✶✶ UNIVERZALNA JAKNA ✶✶✶
- Velicina: L (Realno XXL)
- Materijal: Poliester + Nylon
- Boja: Crveno-Crna

✶ O JAKNI:
- Jakna je u solidnom stanju. Namenjena je za krupnije ljude jer je dosta siroka i dugacka. Kupljena je pre nekoliko godina i kao original je bila spoljasni deo jedne druge jakne. Ta unutrasnja debela jakna se iscepala i ostao je ovaj spoljni deo koji takodje moze odlicno posluziti kao jakna. Koriscena je i ima malih tragova u izgubljenoj boji, ali nema nekih iscepanja. Jakna se zakopcava i sa spoljne i sa unutrasnje strane, ali se rajfeslus na spoljnoj strani pokvario tako da je ostao samo ovaj unutrasnji, sto mozete videti na slici! Takodje pored unutrasnjeg zakopcavanja jakna ima i dugmice za zakopcavanje, kao dodatak. Vec neko duze vreme stoji bez upotrebe i posle dubinskog pranja bi mogla biti u sasvim dobrom i ocuvanom stanju. Pogledajte slike i ukoliko zelite jos samo potrazite!

✶ ZA ZAINTERESOVANE KUPCE STOJIM NA RASPOLAGANJU U PORUKAMA! ✶


✶ Ukoliko Vas interesuju jakne ili druga kvalitetna roba, kao sto su duksevi, majice i ostalo mozete pogledati moje ostale oglase i tu naci jos dosta interesantnih, ocuvanih stvari! ✶
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0692495759

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija