Objavljeno: avg 10 2017 12:25

Beli Dvor Djordjevi-staracki dom

Objavljeno: avg 10 12:25
Pregleda: 6
Je Dom za stara lica,registrovan kod nadleznog Ministarstva,I poseduje dozvolu za rad.Pruzamo vrhunsku uslugu smestaja,sa dodatnim sadrzajem,strucnom negom,u prijatnom ambijentu I predivnom okruzenju,kroz individualni I prijateljski pristup svakom korisniku…
Nasi korisnici su starije osobe,koje zele boravak u domu,kao I oni koje zbog starosti,bolesti ili porodicnih prilika nije moguce zbrinuti u okviru porodice.
Nudimo smestaj za nezavisne,poluzavisne I zavisne korisnike (pokretni,polupokretni,nepokretni) u savremenom objektu koji je u potpunosti adaptiran za boravak I funkcionisanje korisnika.
Obezbedjujemo visok standard usluga iz oblasti socijalne I zdravstvene zastite I to:
-smestaj
-ishrana
-lecenje I medicinska nega
-licna higijena I higijena prostora
-fizikalna terapija
-psiho-socijalna rehabilitacija
-radno-okupaciona terapija
-organizujemo kulturno-zabavne aktivnosti I druge aktivnosti prema individualnim interesovanjima I potrebama svakog korisnika.
Radeci sa starijima postujemo nacela humanizma I dostojanstva,uvazavamo njihove individualne razlike,zelje,misljenja I potrebe.Nas cilj je da se nasi korisnici osecaju sigurno,zbrinuto,bezbedno,uvazeno I steknu poverenje u nas.Trudimo se da se nasi korisnici osecaju dobro I zive kvalitetno , da imaju privatnost kada im je potrebna a drustvo kada oni zele…
Nasa misija jeste-zadovoljan korisnik..

https://www.youtube.com/watch?v=WsLS22GR2TQ

Umčari-adresa Maršala Tita 43
Kontakt tel-‎065/632-78-72
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0656327872

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija