Kompanijski oglas Objavljeno: feb 27 2014 11:52

Dva nivoa luksuzne kuce na Senjaku

EUR

/ mesečno
Objavljeno: feb 27 11:52
Pregleda: 9
Prostor se nalazi u privatnoj luksuznoj vili u rezidencijalnom delu Beograda u ulici Žanke Stokić.
Enterijer se renovira u skladu sa zahtevima budućeg zakupca. Izdaju se dva nivoa. Na gornjem nivou nalazi se veliki dnevni boravak koji je celom prednjom stranom otvoren prema prostranoj terasi. Terasa je dužinom cele kuce, u obliku je tri spojena polukruga, a povrsine oko 50kvm. Ovi oblici daju prostoru dodatnu estetsku vrednost. Kažemo dodatnu iz razloga sto je ceo prostor pokriven specifičnom rasvetom u gipsanim radovima i luksuznim parketom, takođe specifično postavljenim. Dnevni boravak je dodatno opremljen kaminom, a postoji i mogućnost da se spoji sa još jednom prostorijom od koje je odvojen samo gipsanom pregradom, trenutno se u ovu prostoriju ulazi iz hola. Na ovom nivou nalazi se još jedna spavaća soba, mali hodnik sa garderoberom, kupatilo i prostran ulazni deo sa stepeništem koje vodi do donjeg nivoa.
Na donjem nivou iz ulaznog hola pravo prostire se u velika soba koja je celom prednjom stranom otvorena prema dvorištu povrsine 3 ara. Svi otvori prema dvorištu osigurani su umetnički izrađenom zaštitom od kovanog gvožđa. U ovom delu nalazi se i luksuzno kupatilo sa saunom. Velika soba je povezana sa prostranom kuhinjom iz koje se dalje ulazi u prostoriju za pranje i sušenje veša. Iz ulaznog hola pristupa se i u drugi deo ovog nivoa gde se nalazi jos jedna prostorija, koja može imati razlicite namene prema potrebi budućeg zakupca, hodnik koji vodi u prostoriju za garderobu, još jedno kupatilo sa tuš kabinom i spavaca soba.
Iza stepeništa nalaze se podrum i kotlarnica. Grejanje je etazno.
Ukupna korisna povrsina prostora je 300 m2, a ceo plac je 8 ari. Uz stan se na korišćenje dobija i garaža. Kuća je klimatizovana, obezbeđena alarmnim sistemom i sistemom video nadzora, ima kablovsku tv, bežični Internet, interfon na kapiji. Kuća se nalazi u izuzetno lepom i mirnom delu Senjaka u neposrednoj blizini internacionalnih škola i vrtića, kao i ambasada.
Opis linka

Super Imobili

Super Imobili je privredno drustvo za upravljanje nekretninama. Obavljamo usluge celokupne podrske pri kupoprodaji, zakupu, zameni, tehnickom odrzavanju i preuredjenju nepokretnosti svih vrsta. Zadovoljan covek je ono cemu tezimo.
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Super Imobili je privredno drustvo za upravljanje nekretninama. Obavljamo usluge celokupne podrske pri kupoprodaji, zakupu, zameni, tehnickom odrzavanju i preuredjenju nepokretnosti svih vrsta. Zadovoljan covek je ono cemu tezimo.

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija