Objavljeno: feb 09 2023 12:13

Ranč sa bazenom – Obrenovac

EUR

/ dnevno
Objavljeno: feb 09 12:13
Pregleda: 21
Ranč sa bazenom je smešten u ušuškanom delu naselja Trstenica, u opštini Obrenovac, na svega 40km od centra Beograda.

Raširen na svoja 3 hektara zemlje, a opet nedaleko od grada, preplavljen drvećem i voćem, hladovinom rastinja i skovan po recepturi starih vremena predstavlja pravo zadovoljstvo za porodičan predah.

Ranč je marljivo napravljen krajem 19og veka, što pokazuje svojim zidovima, detaljima, obrisima enterijera i dvorišta kojem bi i mnogi iz Arizone pozavidili. A, ako mislite da je to pomalo preterano, istinu će Vam reći dva veka star veliki hrast koji odvažno pravi hladovinu i pozornicu mnogim ptičicama u čijem ćete nastupu uživati. Kada je u pitanju glasna muzika, isključivo je dozvoljena samo ona koju pravi priroda oko Vas. Zato ovaj ranč i pruža takav spokoj. Idealan prostor za odmor većeg broja porodica jer mu to i kapacitet dozvoljava.

Onima koji se snalaze u vodi, na raspolaganju je kristalno bistar bazen dok je za druge koji više vole da ‘’navijaju sa strane’’ idealan boravak u opremljenom kafiću koji se nalazi odmah pored. Dečica mogu svoje veštine da izvežbaju u malim plastičnim bazenima a za kreativni nered mogu da se posluže peskarnikom koji nudi pravu zabavu!

Za grill entuzijaste tu je roštilj sa kompletno opremljenom kuhinjom, pa je skoro sigurno da je i ovaj deo ranča popularan za druženje.

Kompleks se sastoji iz dve kuće i kafića (objekta koji možete koristiti za druženje koji ima sve karakteristike istog). Jedna od kuća je u autentičnom etno stilu u njenom sklopu nalaze se 2 sobe i kupatilo, u obe sobe nalazi se po jedan francuski krevet sok se u jednoj nalazi i kauč na razvlačenje pogodan za spavanje za 2 osobe.

U drugoj kući na raspolaganju su 2 apartmana, u sklopu jednog apartmana nalazi se kupatilo, bračni krevet + krevetac za decu kao i jedna mala sofa pogodna za spavanje za jedno dete. Drugi apartman se sastoji od spavaće i dnevne sobe i kupatila, u sklopu spavaće sobe nalazi se bračni krevet i jedan single krevet, u sklopu dnevne sobe na raspolaganju su 2 single i 2 pomoćna kreveta. U sklopu kafića nalazi se trosed na razvlačenje kao i dvosed koji se po potrebi može koristiti za spavanje. Ukupan kapacitet za spavanje je 17.

Sve ostalo je - mašti na volju!

Cenovnik

Cena po noćenju za najam celog ranča: 600 €

Cena po noćenju do 11 osoba (samo jedna kuća se koristi ali celo imanje, privatnost): 360 €

Informacije i rezervacije:

060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
21

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija