Objavljeno: okt 08 2022 09:22

Vila ‘’Dunavski pogled’’

EUR

/ dnevno
Objavljeno: okt 08 09:22
Pregleda: 28
Vila ‘’Dunavski pogled’’ je moderno sazdan objekat na imanju sa magičnim pogledom na Dunav. U podnožju ogranaka nacionalnog parka Fruška Gora, u ambijentu naselja Stari Slankamen do objekta je lako doći od Beograda - 40 minuta vožnje, kao i od Novog Sada i okolnih mesta.

‘’Dunavski pogled’’ je, kako mu i sam naziv govori, objekat koji šarmantno krasi obalsku panoramu na mestu gde se Tisa uliva u Dunav, a vazduh osvežavaju i hlade ravnice Bačke i Banata. Ovaj kraj poznat po zelenilu, miru koji pruža priroda je početak Vašeg idealnog odmora. Imanje je specifično po kaskadnom položaju, pa je tako na vrhu novoizgrađena kuća ispred koje se nalazi veliki bazen sa modernim platoom, gde se gosti mogu opustiti na ležaljkama, lazy bag-u ili sunčanjem po lepom danu. Dvorište vile je u hladovini sopstvenog vinograda koji ovaj pejzaž čini još lepšim. Pogodna je za porodični odmor, romantičan beg iz grada za svakoga ko uživa u pučini ravnice i rečnom plavetnilu.

Vila se sastoji od dva nivoa. Na prvom je prizemlje sa dnevnim boravkom, trpezarijom, kuhinjom i kupatilom. Enterijer je potpuno opremljen novim elementima i zamišljen kroz savremen izgled. Udobnost u zimskim danima pruža rustična kamin peć. Sa ovog nivoa se izlazi na trem kuće koji pruža sjajan pogled ka reci i ostatku imanja. Na drugom nivou, odnosno spratu se nalaze dve spavaće sobe, kupatilo kao i terasa, na koju se izlazi iz master spavaće sobe, koja je odličan kutak za uživanje sa koje se takođe pruža magičan pogled na Dunav. U master spavaćoj sobi je bračni krevet, dok je u drugoj krevet sa mogućnošću dodatnog ležaja koji se izvlači, pogodan za dvoje. Osim toga u dnevnom boravku je kauč na razvlačenje pogodan za dve osobe. Ukupan spavaći kapacitet je - 6.

Dodatna pogodnost je što se Vila nalazi tik uz popularni Atelje Vina ''Šapat'' gde gosti mogu probati izvrsne specijalitete domaće kuhinje i uživati u najfinijim vinima.

‘Dunavski pogled’ je tu da Vam pokaže ‘’gde Dunav ljubi nebo’’...
Dobro došli!

Cenovnik do 4 osobe:
Najam objekta radnim danima - 180 €
Najam objekta vikendom - 220 €

Cenovnik za max. kapacitet:
Najam objekta radnim danima - 220 €
Najam objekta vikendom - 260 €

Informacije:
060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
28

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija