Objavljeno: feb 18 2023 11:01

Green Hill Vila

EUR

/ dnevno
Objavljeno: feb 18 11:01
Pregleda: 14
Ako želite da zamenite gradsku gužvu za odmor po meri - Green Hill Villa za to ima najbolji ‘kurs’. Objekat se nalazi na samo 30 minuta vožnje od centra Beograda, u naselju Šuplja Stena koje pripada lokalitetu Avale. Do imanja se jednostavno i brzo dolazi a svi njegovi sadržaji nude uslove za jednokratne, koliko i duže boravke u toku čitave godine.

Imanje je na kaskadnoj padini, na kojoj se sa ulaza na plac pruža moderna gostinjska kuća obrgljena zelenim travnjakom i florom koje odaje impresiju privatnosti. Trem kuće, opremljen baštenskim nameštajem gde se možete opustiti, gleda na uredno osmišljeno dvorište objekta, upečatljivo po ozidanom bazenu koji ovom prostoru daje celokupnu draž modernog. Plato oko bazena je idealna tačka za uživanje, sunčanje po toplom danu, a u večernjim satima uz noćni kolorit samog bazena ovde se možete najlakše zamisliti uz čašu pića i zabavu sa najbližima.

Green Hill Vila je pogodna za razne događaje, rođendane, devojačko veče kao i spontani retreat sa kolegama iz firme ili nekim iz okruženja. U svom pravom kapacitetu objekat u toku dana može ugostiti do - 15 osoba. Gostima je na raspolaganju roštilj, dovoljno parking prostora (10 vozila) za lakši boravak - kao i dodatni upiti po potrebi.

Vila je modernog karaktera, a ističe je odvažan dizajn na dva nivoa. Svi elementi eksterijera, i svega unutar same vile su savremeni, potpuno novi i pravilno uklopljeni da se u njoj uživa u toku čitave godine. U prizemlju je prostrani dnevni boravak sa trpezarijom, potpuno opremljenom kuhinjom i barskim elementom. Ovaj deo vile vodi na spoljašnju terasu, ali ima i luksuzno kupatilo koje je po merilima najmodernijih zahteva. Tu su i dve spavaće soba - jedna sa bračnim krevetom, i druga sa dva single ležaja. Zimski dani su ovde prijatni zbog kamina koji je gostima na raspolaganju. Na spratu kuće se nalazi još jedna spavaća sobe sa bračnim krevetom. Ukupan spavaći kapacitet vile je - 6. Na spratu je još jedno moderno uređeno kupatilo - a sav mobilijar vile je savremen i na nivou svih zahteva gostiju.

Odmor je uvek ‘zeleniji’sa ove strane Green Hill-a.

Dobro došli!

Cenovnik:

Dnevni najam objekta (13-22h):
Dnevni najam radnim danom -170€
Dnevni najam vikend danima - 235€

Najam za jedno noćenje:
Najam objekta radnim danima - 240€
Najam objekta vikend danima - 330€

Cena za 2+ noćenja:
Cena po noćenju radnim danom - 170€
Cena po noćenju vikend danima - 200€

Cena za 7+ noćenja:
Cena po noćenju radnim danom - 150€
Cena po noćenju vikend danima - 170€

Informacije i rezervacije:

060 434 66 99
060 434 66 44
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
14

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija