Objavljeno: okt 07 2022 09:33

Vila Monarch

Objavljeno: okt 07 09:33
Pregleda: 8
Dražesna Vila Monarch je jedan od najpoznatijih obejkata ovog tipa u Beogradu, nalazi se u mirnom kraju u urbanom delu prestonice, u blizini elitne četvrti Dedinje. U ponudi su klimatizovane, stilski uređene smeštajne jedinice, enterijer objekta podseća na barokni stil. Objekat poseduje veliki barokni salon pogodan za organizaciju proslava do 50 osoba. Sve sobe u ovoj vili su uređene u baroknom stilu i sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom.

Broj spavačih mesta je 17.

Gostima je na raspolaganju besplatan parking sa video-nadzorom. Vila poseduje bežični internet. U letnjim mesecima možete uživati u prostranoj terasi sa koje se pruža pogled na šumu.

Centar grada je udaljen 6 km, a do njega možete doći za 10 minuta vožnje automobilom ili autobusom. Autobusko stajalište se nalazi na samo 100 metara od objekta. Bujni park Košutnjak udaljen je oko 1 km. Uz najam vile dobijate na korišćenje i restoran/ salu za proslave. Mogućnost organizacije privatnog kuvara na zahtev kao i kompletna organizacija vaših događaja koja podrazumeva kompletnu uslugu, hranu, piće, personal.

Uzimajući u obzir veliki kapacitet spavaćih mesta i mogućnost korišćenja vrlo elegantne sale za proslave ova vila je pravi izbor za proslavu rođendana, team bulding, korporativnu proslavu, venčanje, snimanje filmskih i reklamnih sadržaja kao i za porodičan odmor.

Očekujemo vas!

Cenovnik:

Radnim danima zakup cele vile smeštajni kapacitet do 10 osoba -370 €
Radnim danima zakup cele vile smeštajni kapacitet do 15 osoba - 400 €
Vikend danima zakup cele vile smeštajni kapacitet do 10 osoba - 440 €
Vikend danima zakup cele vile smeštajni kapacitet do 15 osoba - 520 €
Proslave preko 15 ljudi doplata po osobi na inicijalnu cenu zakupa - 10 €

Kontakt telefon:
060 434 66 99
060 434 66 44
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija