Objavljeno: okt 08 2022 08:05

Crown Vila

EUR

/ dnevno
Objavljeno: okt 08 08:05
Pregleda: 13
Na samo 8 km od Novog Sada ušuškana u zelenilu Fruške Gore kao beli dragulj smeštena je Crown Vila. U svoj svojoj grandioznosti i prostranim površinama oslobađa vas od gradske teskobe, gužve i pruža pogled na zelene predele i lepotu prirode.

Crown Vila sagrađena je i uređena sa posebnom pažnjom tako da svim gostima pruža prijatan boravak i potpuni užitak. Svojim sadržajem koji nudi idealan je izbor tokom cele godine i pogodna je za sva godišnja doba.

Prostor oko vile čini prostrano dvorište puno zelenila sa lepo uređenom travnatom površinom i raznovrsnim biljkama koje ujedno predstavljaju zdravo okruženje i pružaju osećaj slobode. Sama vila sastoji se iz 2 nivoa sa tri velike terase na kojima ćete sigurno provesti dosta vremena uživajući u prvoj kafi, ćaskajući sa prijateljima, čitajući knjigu ili pak gledati zvezde. Svaka od njih je posebna na svoj način i pruža jedinstven pogled na Frušku Goru, tvrđavu ili na grad.

Unutrašnjost vile odiše skladno i moderno uređenim enterijerom, prefinjenog dizajna sa posebno biranim komadima nameštaja tako da gostima pruži vrhunski komfor i prijatan odmor. Sve prostorije su prostrane i najvećim delom prirodno osvetljene. Dnevni boravak opremljen je velikom udobnom ugaonom garniturom, kaminom i TV-om i povezan je sa trpezarijskim delom i kompletno opremljenom kuhinjom. Objekat sadrži tri spavaće sobe i kapaciteta je 10 + 2 mesta za spavanje. U dve sobe nalaze se bračni i singl krevet, a u jednoj dva bračna kreveta. Postoji mogućnost spavanja u dnevnom boravku na ugaonoj garnituri koje se razvlači. Dva kupatila sa tuš kabinama takođe su kompletno opremljena.

Posebnu atrakciju čini zatvoreni bazen sa toplom vodom u kom je temperatura vode konstantno 30 stepeni i koji preko dana ima prirodnu svetlost zahvaljujući staklenom panorama zidu sa pogledom na dvorište, a romantiku noćnog kupanja upotpuniće dekorativna rasveta. Pored bazena nalaze se ležaljke i ozvučenje sa pojačalom.

Vila poseduje Wi-Fi, kablovsku TV, klima uređaj, a takođe su obezbeđeni peškiri, posteljina, escajg, posuđe, roštilj.

U okviru poseda ima 5 parking mesta.

Vila je prvenstveno namenjena za odmor i manja okupljanja do 12 osoba. Manje proslave su dozvoljene samo u zimskom periodu jer glasna muzika nije dozvoljena u dvorištu objekta. U slučaju manjih proslava, team bildinga, devojačke večeri, maksimalan broj gostiju je 15.

Na raspolaganju smo za usluge organizacije događaja, keteringa, fotografa, dodatnog osoblja.

U blizini objekta se nalaze prodavnica, podrum pića, a takođe razni restorani vrše dostavu hrane na adresu.

Očekujemo Vas !

Cenovnik

Cenovnik za okupljanja maksimum do 15 osoba:
Cena po noćenju (ponedeljak - četvrtak) - 400 €
Cena po noćenju (petak, nedelja) - 450 €
Cena po noćenju (subota) - 550 €

Cenovnik za odmor maksimum 10 osoba:
Cena po noćenju - 300 € (Minimum je 3 noći, maksimalno 10 osoba)

Cenovnik za Novu godinu - 560€ po noćenju
Minimalni najam 3 noćenja. Maksimalno do 10 osoba.

Informacije:
060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija