Objavljeno: feb 09 2023 12:13

Vila sa bazenom – Jugovo

EUR

/ dnevno
Objavljeno: feb 09 12:13
Pregleda: 85
Ova luksuzna vila na samoj obali Dunava nalazi se u vikend naselju Jugovo, do nje se dolazi za samo 40 minuta prijatne vožnje iz Beograda (35km), odnosno 10 minuta iz Smedereva (6km). Iako svojim impozantnim izgledom podseća na dvorac ili rezidencijalnu vilu neke holivudske zvezde, budite sigurni da će vas domaćini srdačno dočekati i da ćete se osećati kao kod kuće.

Unutrašnjost vile odiše luksuzom ali na sveden i vrlo ukusan način. Iz svake sobe se pruža fantastičan pogled na Dunav. Dok na našoj terasi uživate u najlepšem zalasku sunca u daljini se može videte i Avala!

Između vile i Dunava nalazi se veličanstvena Party Terasa koju krasi veliki bazen. U sklopu Party Terase nalazi se šank, restoranski stolovi i stolice (50 sedećih mesta) raspoređeni oko bazena - Dobijate glamuroznu salu za proslave na otvorenom. Vila je idealna za organizaciju proslava i drugih događaja.

Vila ima 4 komforna apartmana. Jedan apartman ima dve spavaće sobe i dnevnu sobu. U njemu mogu spavati 4 osobe na 2 francuska ležaja, i jedna osoba na garnituri na razvlačenje u dnevnoj sobi. Drugi apartman ima jedan francuski ležaji, jedan single ležaj i balkon. Treći apartman, koji je pored samog bazena, takođe ima jedan francuski ležaj. Dodatni - četvrti - apartman koji se nalazi izdvojen, baš do samog Dunava ima dva francuska ležaja. Ukupno 15 spavaćih mesta. Svaki apartman ima svoju kuhinju, toalet i kupatilo. Kuhinje su potpuno opremljene i u njima ćete naći sve što vam je potrebno za prijatan boravak u vili.

Apartmani poseduju klima uređaje, Wi-Fi i satelitsku televiziju. Vila poseduje i svoj privatni parking, za oko 10 vozila. U neposrednoj okolini vile se nalazi i nekoliko restorana, kao i vinarija, tako da je i gastronomski užitak garantovan.

Cenovnik

Cena za najam svih smeštajnih kapaciteta vile bez proslave u dvorištu - 400€

Cena za najam svih apartmana u vili i Party Terase uz mogućnost organizacije događaja - 850€


Informacije i rezervacije:
060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
85

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija