Objavljeno: feb 09 2023 12:15

Mirela House Palić

EUR

/ dnevno
Objavljeno: feb 09 12:15
Pregleda: 55
Mirela House se nalazi u na obali bajkovitog jezera Palić. Palić, najveće prirodno jezero u Srbiji koje je prema legendi nastalo od pastirovih suza, dok prema drugim verzijama je ostatak nekada prostranog Panonskog mora. Bilo kako bilo sigurni smo da ćete uživati u čarima ove destinacije koja je među najpopularnijm u našoj zemlji.

Najveći utisak na goste ostavlja puno zelenila dvorište sa velikim bazenom, u čijem sklopu se nalaze ležaljke za uživanje, roštilj, kao i letnjikovac sa stolovima i stolicama ispred same kuće.

Mirela House se sastoji od dva objekta, dve kuće sličnih dimenzija. U jednoj kući ima tri spavaće sobe, dve trokrevetne i jedna dvokrevetna. U drugoj kući je ista struktura i takođe ima 8 spavaćih mesta. Postoji mogućnost najma kuća pojedinačno kao i najam celog kompleksa i kompletna privatnost. Gostima je na raspolaganju ukupno 6 kupatila i dve kuhinje.

U neposrednoj blizini nalazi se Termalni bazen Palić i Vinarija Zvonko Bogdan.

Na raspolaganju gostima je opremljena kuhinja kao i čaše, tanjiri, escajg itd. Stabilan Wi-Fi signal.

Ljubimci su dobrodošli!

Gostima je na raspolaganju parking za više vozila.
Cena za najam jedne kuće 8 osoba – 130 €

Cena za najam kompletnog objekta, obe kuće, celo dvorište sa bazenom, kompletna privatnost, 16 spavaćih mesta - 180 €

Informacije:

+381 60 434 66 99
+381 60 434 66 44
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
55

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija