Objavljeno: mar 04 2017 11:35

Leštane, vrhunska kuca, 293m2, za svaku preporuku

EUR

Objavljeno: mar 04 11:35
Pregleda: 3
Kuća se nalazi na Kružnom putu koji vodi ka autoputu i u blizini je Smederevskog puta, na jako dobroj poziciji, dobro je povezana sa svim delovima i gradskim opštinama, kako putnim deonicama tako i samim gradskim prevozom. Sama kuća daje mogućnos stambenog i poslovnog prostora i vrlo je adaptibilna u više stambenih jedinica. Kuća se nalazi na placu 3,20 ara površine, u tri nivoa ukupne kvadrature 293m2.

Prvi nivo čine garaže sa dva ulaza odavno adaptirane u auto servis sa kanalom i kancelariskim prostorijama, takođe ima izveden mokri čvor i uredno razvedenu struju u garažnom delu.

Na drugi i treći nivo – sprat i potkrovlje, ulazi se na glavni ulaz ili iz garaže. Prvi deo čini antre sa zajedničkim standardnim stepeništem kojim se ide do sprata i potkrovlja, a potom se zasebno ulazi u svaki stambeni deo. Prvi nivo – sprat, čini veliko predsoblje iz kog se sa leve strane ulazi u kupatilo koje je vrlo komforno i obloženo keramikom od poda do plafona, potom je sa desne strane ulaz u veliku spavaću sobu koja je oko 16m2, a pravo je ulaz u ogroman povezan blok dnevnog boravka , trpezarije i kuhinje. Iz dnevnog boravka se izlazi na ogromnu nadkrivenu terasu.

Drugi nivo – potkrovlje, ima jako malo kosina i u 90% stana je izvedena standardna visina plafona. Na samom ulazu nalazi se mali hodnik, a sa leve strane komforno kupatilo, u nastavku se ulazi u otvoreni trpezarijski blok koji je u centralnom delu stana, a sa desne strane je dnevni boravak sa izlazom na malu terasu i sa leve strane je veliki kuhinjski deo odvojen šankom. U čeonom delu u odnosu na ulaz, nalaze se dve spavaće sobe od po 12m2. I prvi i drugi nivo imaju zasebne ostave.

U celoj kući je razvedeno etažno grejanje i kuća ima kotlarnicu u prvom nivou, podržava i čvrsto gorivo i grejanje na struju. Stavljena je PVC stolarija, građena je od građevinskog bloka, sa izolacijom od staklene vune i sa fasadnom ciglom koja pored efekta izolacije daje kući još lepši izgled. Na podovima na spratu je laminat, a na potkrovlju parket.

Nije legalizovana, ali je u postupku legalizacije.
U neposrednoj blizini se nalaze 2 Osnovne škole, dva državna i više privatnih vrtića, poznati trgovinski lanci, pošta i dom zdravlja, kao i ispostava policijske stanice koja izdaje dokumenta, potvrde i uverenja, kao i dve velike pijace. Autobuske linije kojima je lokacija povezana su: 302, 303, 304, 305, 306, 307.

Kuća je za svaku preporuku.

Agencija iFinance
reg br 039
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
0649600614

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija