Objavljeno: avg 18 2016 06:06

Vila na Jahorini

EUR

Objavljeno: avg 18 06:06
Pregleda: 6
Kuća se nalazi u vikend naselju "Šator". Nalazi se na glavnom putu ispred kuće se nalaze 3 parking mjesta u vlasništvu. Ski staza u neposrednoj blizini kuće. U cijeloj kući je centralno grejanje, a može se ložiti kamin zbog ugođaja.

Sastoji se od 3 apartmana.
I apartman: 4 dvokrevetne sobe, 3 pomoćna ležaja, kompletna kuhinja sa mikrotalasnom pećnicom, dnevni boravak, kupatilo sa WC-om, satelitska TV, kamin, centralno grijanje, uvijek topla voda, ostava za skije, 10 ležaja.
II apartman: 2 dvokrevetne sobe, kompletna kuhinja kuhinja sa mikrotalasnom pećnicom, dnevni boravak, kupatilo sa WC-om, satelitska TV, kamin, centralno grijanje, uvijek topla voda, ostava za skije, 6-8 ležaja, po potrebi se može dodati i treća soba.
III apartman: kompletna kuhinja kuhinja sa mikrotalasnom pećnicom, dnevni boravak, kupatilo sa WC-om, satelitska TV, kamin, centralno grijanje, uvijek topla voda, ostava za skije, 4 ležaja.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
+38761858471

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija