Objavljeno: dec 13 2022 03:31

Opremljena kuća sa bazenom, Pantelej-Niš

EUR

Objavljeno: dec 13 03:31
Pregleda: 17
Opis lokacije: Kuća se nalazi u novom delu mirnog, porodičnog naselja Pantelej. U blizini je autobusko stajalište i maloprodajni marketi.
Opis kuće: Ukupna kvadratura kuće iznosi, po rečima prodavca, oko 330m2, površina placa je 4,5 ara. Sastoji se iz dve etaže visokog prizemlja i prvog sprata. Osnova kuće iznosi 161m2, uknjižena sa upotrebnom dozvolom pa je moguća kupovina putem stambenog kredita. Postoji prostor od oko 30m2 ispod balkona koji je opremljen i poseduje prostoriju sa kuhinjskim elementima. Inače kuća je u potpunosti opremljena kvalitetnim i savremenim nameštajem i uređajima i prodaje se u potpunosti opremljena. U dnevnoj sobi pored fenomenalnog nameštaja je i kamin koji pored svoje namene ima i estetski momenat. U dvorištu je bazen ispred kojeg je velika terasa. Na podovima je kvalitetan parket i keramika visokog kvaliteta, stolarija je od pvc i drvenih profila sa drvenim žaluzinama. Sama kuća je od kvalitetne građe sa duplim sendvič zidovima i dekorativnom fasadom. Kuća ima prilaz za automobil koji vodi do garaže u sklopu same kuće. Stepenište koje povezuje obe etaže je unutrašnje obloženo drvenim materijalom. Nameštaj je stilski a uređaji su poručeni od renomiranih proizvođača. Rasveta u kući je takođe visokog kvaliteta u stilu italijanskih dizajnera, Murano staklo. Zvezdano nebo je jedna od najefektnijih formi plafona. Kombinaciju štampanog neba i LED osvetljenja možete naći u jednoj od spavaćih soba ove nekretnine. Kuća ne iziskuje ni dinar ulaganja, savremeno i stilski opremljena, momentalno useljiva. Vrhunski kvalitet, vredi pogledati.
Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs
Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.

Agencijska provizija je 2%.

Registarski broj posrednika: 669
Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.
Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.
ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:
Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.
Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.

Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
17

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija