Objavljeno: okt 23 2015 03:15

Nova kuca sa pogledom na Novi Sad

EUR

Objavljeno: okt 23 03:15
Pregleda: 6
Nova kuća sa pogledom na Novi Sad je nekretnina u Bockama iz ponude RealHouse.rs za kupce koji žele da su vam grada, a opet u njegovoj blizini.

Nova kuća sa pogledom na Novi Sad sagrađena je u Sremskoj Kamenici u naselju Bocke na svega 7 km od Novog Sada.

Kuća je u završnoj fazi (80% izgrađenosti) tako da postoji mogućnost da se završi u potpunosti po željama i potrebama budućeg kupca.

Kuća u Bockama se sestoji, u prizemlju od ulaznog hodnika iz kojeg se sa leve strane ulazi u prostrani dnevni borabak sa direktnim izlazom na veliku natkrivenu terasu, sa koje se pruža očaravajući pogled na grad, trpezarije, kuhinje, tv salona. Na donjij etaži se nalaze još i toalet, kotlarnica, vešeraj i ostava i još jedna spavaća soba. Na spratu kuće se nalazi spavaća soba sa garderoberom i velikim master kupatilom (velika kada, dva umivaonika, tuš kabina), tri sobe i još jedno kupatilo. Gornji deo kuće može da funkcioniše i kao dva odvojena, zasebna stana.

Kuća u Bockama ima struju, gradsku vodu, podno grejanje u prizemlju dok je na spratu predviđeno etažno grejanje na radijatore.

Plac na kome je sagrađena ova kuća u Bockama je površine 627 m2, a u prednjem delu placa, a ispod travnatog dvorišta, nalazi se garaža za dva automobila, i jedna velika prostorija predviđena za lokal ili poslovni prostor.

Kuća u Bockama je u završnoj fazi izgradnje, postavljene su sve instalacije, zidovi su izgletovani i okrečeni, na kući je kvalitetma Rehau pvc stolaroja sa komarnicima. Budući kupac bi trebao po svojim željama i potrebama još da postovi podove, pločice, unutrašnja vrata i saniterajije u kupatilima i toaletima (kupatilo u prizemlju je završeno i osposobljeno).

Kuća u Sremskoj Kamenici u Bockama sa pogledom na Novi Sad biće interesantna onima koji žele da su u blizini grada, onima koji žele kavalitetnu porodičnu kuću kojoj mogu dati svoj lični pečat (jer ova nekretnina nije skroz završena), kao i onima koji na vreme prepoznaju kvalitet života van gradske sredine.

Pored prodaje ove kuće, postoji mogućnost zamene za stan u Novom Sadu ili drugu nekretninu.

Za sve dodatne informacije o prodaji ove kuće u Sremskoj Kamenici:

Real House d.o.o. – Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
062/650-152

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija