Objavljeno: sep 09 2016 07:05

Vikendica u Baošićima, Crna Gora

EUR

Objavljeno: sep 09 07:05
Pregleda: 20
Prodajem vikendicu/kuću pod pločom u Baošićima, 8 km od Herceg Novog. Udaljena je oko 500 m od mora, iznad magistrale. Do nje vodi asfaltni put uz koga je oko 120 prelepih čempresa, iznad stare Pošte. Kuća se nalazi u nekadašnjim maslinjacima. Potpuno je urbano (put, osvetljenje), a ipak mirno, divlje, spokojno, sa prelepim pogledom na bokokotorski zaliv. Blizu mora, a dovoljno udaljeno da obezbedi mir, spokoj I intimu.
Vlasnik sam 1/1 vikendice, ona je uknjižena, legalno je uvedena struja (po novim standardima: ispod zemlje kao zaštita od požara).
Vikendica ima u prizemlju stambenu površinu kompletno opremljenu 55 kvadratnih metara: dnevni boravak sa kuhinjom, spavaću sobu i kupatilo. Građena je veoma kvalitetno.
Veličina ploče za sprat I, eventualno, potkrovlje je oko 75 kvadrata. Postoji mogućnost proširivanja na susednu parcelu, iste veličine, kao I proširenje postojećeg objekta u prizemlju za 20-tak kvm.
Plac je veličine 116 kvadrata. Terasa se prostire celom dužinom kuće, Postoji još mala travnata površina sa jednom maslinom. Potporni zid (pošto je zemljište terasasto je nov, rađen u kamenu i betonu). Ispod njega može se, eventualno, napraviti parking mesto.
Sa sprata, tj. ploče pruža se prelep pogled na bokokotorski zaliv. Priroda je božanstvena.
Vazduh je božanstven, jer se mešaju morski i planinski vazduh.
Moguća zamena za apartman (oko 30 kvm), uz doplatu. Moguća i prodaja ploče, za gradnju sprata, kao I zamena uz doplatu za jednosoban stan u Novom Sadu.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
20

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija