Objavljeno: maj 14 2017 01:05

Višnjićeva, Kaluđerica, 140m2 sa 5,9ari placa

EUR

Objavljeno: maj 14 01:05
Pregleda: 8
Lepa i komforna spratna kuća na placu od 5,9 ari. Po strukturi je četvorosobna, najpre se ulazi u prostran hodnik iz kojeg su desno dve spavaće sobe, pravo dnevna soba sa kuhinjom, takodje iz dnevne sobe je izlaz na prelepu terasu, dok se sa leve strane iz hodnika nalaze stepenice koje vode na sprat kuće i kupatilo sa tuš kabinom.

Na gornjem nivou se takođe ulazi prvo u hodnik iz kojeg je desno jedna spavaća soba, levo veliko kupatilo sa ugaonom kadom i pravo se prostire velika dnevna soba koja je šankom odvojena od prostrane i svetle kuhinje, fenomenalan raspored i maksimalno iskorišćen prostor. Takodje iz dnevne sobe je izlaz na terasu sa koje se pruža prelep pogled na naselje.

Kuća je novije gradnje, sređena i bez ulaganja. Nova PVC stolarija na celoj kući, parket i keramika u odličnom stanju, kao i sanitarije u kupatilima. Grejanje je EG, postavljeni su radijatori s tim što naravno postoji opcija grejanja i na čvrsto gorivo. Spolja je urađena fasada sa izolacijom. Dvorište je ograđeno i vrlo uredno sa prelepim voćkama koje same po sebi krase ceo prostor oko kuće. U samom prizemlju kuće je garaža.

Kuća se nalazi u mirnom delu Kaluđerice, asfalt je do kuće, kao i sam prilaz. Udaljenost do prevoza linije 309 je na 1 km, prodavnica, doma zdravlja, škole, pijace na 1,5 km. Izdvojena iz gužve a u blizini svega što je potrebno za udoban život višečlane porodice.

Može zamena i za manji stan (40m2) uz doplatu.

Za svaku preporuku.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8
0649600614

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija