Objavljeno: avg 09 2021 04:02

Legalizovana, 2-etazna kuca, Kraljevo

EUR

Objavljeno: avg 09 04:02
Pregleda: 139
Na prodaju kuca u mirnom delu grada, u naselju Kovaci. Legalizovana, vlasnik 1/1. Kuca je od samog centra grada udaljena 2km, na 2 minuta hoda od kuce se nalaze super marketi, pekare, prodavnica zdrave hrane, apoteke, posta, kafic, menjacnice, mesare, autobusko i taksi stajaliste, teniski teren, balon sala, sala za vencanja i pumpa. Na 10 do 15 minuta hoda se nalaze i ambulanta i vrtic. Kuca je udaljena 400m od kasarne u Kraljevu. Takodje na istoj udaljenosti je i novo vojno naselje. Manastir Žiča udaljen je 2km.
Kuca se sastoji od prizemlja i prvog sprata koji su ulazom fizicki odvojeni tako da se formiraju dva stana od 90m2 kao i potkrovlja sa mogucstvom i formiranja stana od dodatnih 90m2. Na prizemlju se nalaze ulazni hodnik, trpezarija sa dnevnim boravkom, dve spavace sobe, kupatilo, fizicki odvojena kuhinja. Kao i nulti deo kod ulaznog hodnika koji se koristi kao podrum. Na spratu se nalaze trpezarija, 3 sobe, kupatilo, fizicki odvojena kuhinja i dve terase - na jednu se izlazi iz spavace sobe, a na drugu iz trpezarije. Obe terase su pokrivene nastresnicom. Ukupna povrsina placa je 5,5a, a zemljista oko kuce 3,5a. U sklopu dvorista nalaze se i jedna pomocna zgradica koja ima visenamensku prirodu, i odvojena garaza. Kuca se prodaje sa svim stvarima ili po dogovoru
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
139
0616063342

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija