Objavljeno: okt 03 2020 01:12

BRANKO BJEGOVIĆ – RETKO U PONUDI – KUĆA 657m2

EUR

Objavljeno: okt 03 01:12
Pregleda: 21
BRANKO BJEGOVIĆ – RETKO U PONUDI – KUĆA 657m2 – U prilici smo da vam ponudimo stambeno – poslovni prostor na odličnoj lokaci u mirnom kraju grada, a u blizini vrtića, škole, ambulante, marketa, do samog glavnog puta, a u blizini auto puta....

Kuća je veoma prostrana kako za porodicu sa decom za življenje u istoj tako i za poslovni prostor ili kombinacija stambeno – poslovnog objekta. Sastoji se iz suturena površine 202m2 koje se sastoji od prostranog garažnog dela i deo koji je namenjen stanovanju. Prizemlje je površine 234m2 sa prostranim dnevnim boravkom koji poseduje veliki terasni portal kao i terasu sa prednje strane od 20m2. Na boravak se nadovezuje prostrana trpezarija sa kuhinjom gde takođe postoji terasa sa koje se silazi u zadnji deo dvorista. Odvojenog spavaćeg bloka sa tri spavaće sobe, kupatila i mokrog čvora.

Sprat je površine 221m2 i istog je rasporeda kao i prizemlje. Po strukturi kuća je Su+Pr+Sp+Pk gde su sve etaže povezane unutrašnjim stepeništem. Fasada na objektu je odrađena. Stolarija je aluminijumska i PVC, sigurnosna vrata na celom objektu. Dva dimnjaka od kojih je jedan mali, a drugi veliki sa izolacijom za veći grejni sistem. Na krovu je odrađena hidroizolacija. Garažna vrata na daljinski sistem. Unutrašnjost kuće sem stambenog dela u suturenu je u sivoj gradnji tako da novi vlasnik po svom ukusu i želji može srediti prostor za idealan boravak i uživanje sa porodicom.

Objekat je ozakonjen. Poseduje struju, vodu, kanalizaciju. U celom objektu je razveden sistem svih navedenih priključaka kao i sve kanalice za optički internet, kamerni i sigurnosni sistem u objektu. Dvorište je prostrano površine 11ara sa mogućnošću parkiranja više vozila. Šleperski prilaz je takođe dostupan.

Ponuda koja se retko nudi, kako za porodice tako i za kupce iz poslovnog sveta za razne delatnosti, a tako i za kombinaciju i jednog i drugog, porodici sa svojim privatnim biznisom,a sa željom da porodica uvek bude na okupu.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
21

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija