Objavljeno: jul 28 2020 03:54

GORNJE MEĐUROVO - OZAKONJENA KUĆA - 520m2

EUR

Objavljeno: jul 28 03:54
Pregleda: 13
GORNJE MEĐUROVO - OZAKONJENA KUĆA - 520m2 - U prilici smo da vam ponudimo kuću na samo 5 km od centra Niša, u pitanju je Gornje Medjurovo. Kuća se nalazi na velikom imanju od 42,8 ari ogradjenog placa. U prednjem delu je lepo zelenilo idealno za uživanje na otvorenom.

Kuća se sastoji od prizemlja, sprata i potkrovlja.

U prizemlju su dve stambene jedinice koje čine jednu celinu, zatim unutrašnje stepenice vode do sprata koji predstavlja treću stambenu jedinicu.

Prizemlje se sastoji od velikog predsoblja koje vodi na levu stranu u jedan stan i desnu stranu koja predstavlja drugi stan. U prizemlju su dve kuhinje, dve dnevne sobe, dva kupatila, dve spavaće sobe.

Sprat se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, velikog kupatila sa predprostorom za pranje i sušenje veša, 4 spavaće sobe i velike terase, na koju izlaze sobe.

Kuća je sa belom fasadnom ciglom, odlične strukture i građe. Grejanje je etažno sa kotlom na drva i ugalj, koji je smešten u kotlarnici u produžetku kuće, stolarija je drvena, dok je na podovima, laminat i keramika u prizemlju, dok je na spratu brodski pod i keramika.

Potkrovlje ostaje novom vlasniku da uredjuje po svojoj želji.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija