Objavljeno: mar 17 2020 02:16

NIŠ - CENTAR - KUĆA - 318m2

EUR

Objavljeno: mar 17 02:16
Pregleda: 10
NIŠ - CENTAR - KUĆA - 318 m2 - U prilici smo da vam ponudimo kuću u samom centru grada.

Kuća se sastoji iz četiri etaže, prizemlja, dva sprata i potkrovlja. U prizemlju kuće se nalaze tri garaže sa mogućnošću parkiranja četiri automobila. Prvi i drugi sprat poseduju veliku dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo i hodnik koji je povezan sa svim prostorijama. Potkrovlje u kući je za renoviranje. Spratovi su povezani unutrašnjim stepeništem. Stolarija je drvena sa roletnama, na podovima je parket dok u jednoj spavaćoj sobi na drugom spratu je laminat preko parketeta. Kuća poseduje ukupno devet terasa od kojih su tri prostrane i gledaju na ulicu, a šest na dvorište kuće. Grejanje je centralno, na svim etažama postoje radijatori, kotao je u prizemlju kuće. Takođe mogućnost grejanja i na struju. Svi priključci u kući su odrađeni struja, vododvod i kanalizacija. Fasada na kući je odrađena.



U dvorištu postoji prizemno stambena kuća sa svim priključcima površine 110m2 u osnovi i oko 40m2 u potkrovlju kuće, koja zahteva kompletno renoviranje, pogodna za stanovanje, hostel, stan na dan, privatni vrtić, lekarsku ordinaciju, kozmetički salon….

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija